• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Κόντρα ΑΕ Λευκίμμης - Αστέρα Πετριτή με ανακοινώσεις

April 26, 2024 813
 
Μετά τον αγώνα της Τετάρτης (24/4) μεταξύ Αστέρα Πετριτή - ΑΕ Λευκίμμης (0 - 2) συνεχίστηκε η κόντρα των ομάδων με ανακοινώσεις.
Πρώτα εξέδωσε ανακοίνωση η Διοίκηση της ΑΕ Λευκίμμης 
Αναλυτικά η ανακοίνωση  της ΑΕΛ:
 
Η ομάδα μας πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο σημερινό παιχνίδι με σκορ 0-2. Κατά ομολογία όλων, ακόμα και αντιπάλων, η σημερινή εμφατική εμφάνιση δεν χωράει αμφισβήτησης και υπερτέρησε του αντιπάλου μας, με το σκορ να μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.
Τα όσα ακολούθησαν με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μας προκαλούν αηδία. Αναφέρουμε συγκεκριμένα πρόσωπα και γεγονότα, ενώ θα ακολουθήσει η ποινική και πειθαρχική για κάποιους διαδικασία.
Ο ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδας κ. Κρητικός επιτέθηκε αναίτια στον ποδοσφαιριστή μας Παναγιώτη Ματσοβίλα και επιτέθηκε σωματικά στον προπονητή μας. Πραγματικά αισθανόμαστε λύπηση για έναν παίχτη αυτού του επιπέδου να πέφτει τόσο χαμηλά…
Ο εκπρόσωπος του Αστέρα, κ. Στουπας, χτύπησε με τις πατερίτσες του τον ποδοσφαιριστή μας Ευτύχη Σπανό και εξυβρισε τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μας.
Ο Πρόεδρος του Αστέρα, κ. Στουπας, ενώπιον τρίτων ισχυρίστηκε ότι υπήρξε χρηματισμός της ομάδας μας.
Ο ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδας κ. Λεσσης επιτέθηκε με μανία στον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Γρηγοριάδη.
Ο ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδας κ. Κρητικός επιτέθηκε εκ νέου σε μέλος του ΔΣ μας στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου.
Ο εκπρόσωπος του Αστέρα, κ. Καλούδης, εξαπέλυσε οχετό ύβρεων και απειλών κατά των ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ομάδας μας. Χρησιμοποίησε την ιδιότητά του ως λιμενικός υπάλληλος, ντροπιάζοντας το Σώμα, λέγοντας ότι από εδώ και πέρα κανείς δεν θα ψωνίζει από καταστήματα της Λευκίμμης και ότι “θα μας τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί”. Να δούμε τι γνώμη θα έχουν οι ανώτεροι σας στο Λιμενικό Σταθμό Λευκίμμης που υπηρετείτε.
Εμείς κύριοι παίζουμε για την ιστορία της ΑΕ Λευκίμμης, που για επτά συναπτά έτη έκανε γνωστή την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα. Έκανε τεράστιες νίκες και δεν τα έβαλε κάτω ακόμα και όταν έπρεπε να τα βάλει με θηρία στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο. Εμείς παίζουμε για τον φανταστικό μας κόσμο που αν και φέτος τον στενοχωρήσαμε, σήμερα γέμισε τα 2/3 της κερκίδας και με τον παλμό του μας οδήγησε στη νίκη.
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί “κύριοι”… Εμάς δεν μας συνόδεψε κανένα μέλος της ΕΠΣ ούτε στη Ζάκυνθο με τις φανταστικές σελφι, ούτε στην Καστοριά από το προηγούμενο βράδυ. Στο γήπεδό μας δεν έρχεται κανένας “Σύμβουλος” να τραμπουκίσει διαιτητές, ούτε παίζει το ρόλο του ενδιαμέσου, ξέρετε εσείς… ξέρουν και κάποιοι φίλοι μας στο βορρά…
Να σας θυμίσουμε την ανακοίνωσή σας για τη συμπεριφορά συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή μας μετά το τέλος του παιχνιδιού του πρώτου γύρου. Να σας δούμε κύριοι “ηθικοί” τι θα κάνετε τώρα… Αφήστε το, ξέρουμε…
Δεν πήγαμε στο σημερινό παιχνίδι με καμία διάθεση υπεροψίας και με φανφάρες νίκης με μεγάλη διαφορά. Οι ποδοσφαιριστές μας, τα παιδιά μας, γιατί είμαστε μια οικογένεια, για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξαν ότι άξιζαν κάτι καλύτερο φέτος.
Σε όλα τα παραπάνω όμως θα δώσει απάντηση αυτός που κρατάει την ομάδα ζωντανή και την έχει φέρει μέχρι εδώ… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ!!!
Καλούμε το λαό της Λευκίμμης και όλους τους φίλους της ομάδας μας να δώσει βροντερό παρών αρχής γενομένης από την Κυριακή, στον τελευταίο αγώνα για τη Γ Εθνική με αντίπαλο τον Θεσπρωτο και την επόμενη Τετάρτη στο γήπεδό μας, να είναι ο 12ος παίχτης μας για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.
ΜΟΝΟ ΑΕΛ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

Η Διοίκηση του Αστέρα Πετριτή δίνει τη δική της απάντηση με την παρακάτω ανακοίνωση: 

Η Αλήθεια Προβάλλεται

Σήμερα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ αναλαμβάνει να επαναφέρει την αλήθεια και στο προσκήνιο, απαντώντας στην ανακοίνωση της αντίπαλης ομάδας, με αποφασιστικότητα και ανδρεία.

Με απογοήτευση διαβάσαμε την ανακοίνωση της αντίπαλης ομάδας, που προσπαθεί να παρουσιάσει ένα παραπλανητικό παραμύθι για τα συμβάντα του χθεσινού αγώνα.

Οι παίκτες μας αντέδρασαν ψύχραιμα και αξιοπρεπώς παρά τις προκλήσεις των αντιπάλων ποδοσφαιριστών που αντιμετώπισαν μετά την ήττα μας. Δεν επιτρέπουμε στις ανακρίβειες και τις παραπλανητικές κατηγορίες να σκεπάσουν την αλήθεια.

Παράλληλα, απορρίπτουμε κατηγορηματικά τις δήθεν απειλές που διατυπώθηκαν από τους εκπροσώπου μας, ενώ αντιδρούμε σθεναρά στην απόπειρα σύνδεσής τους με την εργασία τους. Επιπλέον, πρέπει να σημειώσουμε ότι μας δόθηκε η ευκαιρία να αντιδράσουμε με τον ίδιο τρόπο κατά τον αγώνα για το Κύπελλο.

Ωστόσο, επιλέξαμε τον δρόμο της αξιοπρέπειας και της ευθυκρισίας, αντί να υποκύψουμε σε αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο της αντίπαλης ομάδας.

Η αντιπάθεια και η άσεμνη συμπεριφορά των αντιπάλων διοικούντων και οπαδών δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Κάθε φορά που συναντιόμαστε στο γήπεδο, αντιμετωπίζουμε την ανεπιθύμητη συμπεριφορά και τις εξαιρετικά απαράδεκτες ενέργειες τους. Αντί να εμπλακούμε σε πειθαρχικά μέτρα, παραμένουμε πάντα πάνω από το επίπεδο των προκλήσεων και δεν επιτρέπουμε στην αντίπαλη ομάδα να μας κατεβάσει στο επίπεδό της.

Αξίζει να τονίσουμε, ότι η συμπεριφορά των διοικούντων της αντίπαλης ομάδας αποτελεί μια απογοητευτική πραγματικότητα που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας, όταν το λεωφορείο μας βρέθηκε χαλασμένο, προς τιμή του, ο τότε προπονητής της αντίπαλης ομάδας πρότεινε να μας μεταφέρουν με το δικό τους λεωφορείο, καθώς κινούμασταν προς τον ίδιο προορισμό, συνάντησε δυστυχώς αντίσταση από μέρους ορισμένων ποδοσφαιριστών τους και την απρόθυμη ανταπόκριση από τους διοικούντες τις ομάδα τους. Αυτό οδήγησε στο να περιμένουμε μέσα στην εθνική οδό ένα άλλο λεωφορείο να μας μεταφέρει. Η αντιπαράθεση αυτή αποτυπώνει την έλλειψη ανθρωπιάς και αθλητικού πνεύματος που δυστυχώς επικρατεί στους κύκλους του σωματείου αυτού.

Εν προκειμένω, ενώ η αντίπαλη ομάδα μπορεί να πιστεύει πως κατέχει την κορυφαία θέση, οι επιδόσεις και η πορεία μας στο γήπεδο λένε άλλο. Αυτό που μετράει είναι η αξία της ομάδας στον αθλητισμό και η δέσμευσή της προς τις αρχές του fair play και της αθλητικής ηθικής. Μέσα από τις επιδόσεις μας και την αφοσίωσή μας στις αξίες αυτές, δείχνουμε ότι η πραγματική αξία μιας ομάδας δεν κρίνεται μόνο από τα αποτελέσματα στο γήπεδο, αλλά από τον χαρακτήρα και τις αρχές που υπηρετεί. Έτσι, οι επιτυχίες μας αποτελούν μια ουσιαστική απόδειξη ότι η αξία της ομάδας μας ξεπερνά τα όρια του απλού αγωνιστικού πεδίου.

Κατά τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπιζε η αντίπαλη ομάδα, το Σωματείο μας και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος στέκονταν στο πλευρό τους με αλληλεγγύη και συμπόνια. Τώρα, οποιαδήποτε προσπάθεια διχασμού προέρχεται από τους προωθητές της αντιπαλότητας. Είμαστε ένα Σωματείο που δεν μένει ποτέ αδιάφορο στις δυσκολίες των άλλων, και αντίθετα, προσφέρουμε την υποστήριξή μας με αλληλεγγύη και ανθρώπινο πνεύμα.

Επίσης, δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΚ που τίμησε τα εκτός έδρας παιχνίδια μας με την παρουσία του, ανταποκρινόμενος θετικά στην πρόσκλησή μας. Η παρουσία του ήταν ουσιώδης, καθώς αποτέλεσε έναν σημαντικό παράγοντα προστασίας μετά την επίθεση που δέχθηκε η ομάδα μας σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Η αμέριστη υποστήριξη που λάβαμε από τους φιλάθλους μας και όλους τους αφοσιωμένους φίλους του αθλητισμού στο νησί ήταν απλά εκπληκτική. Ακόμη και όταν αγωνιζόμασταν μακριά από τη φυσική μας έδρα, αισθανόμασταν τη ζεστή αγκαλιά και την έμπνευσή τους. Η παρουσία τους στις εξέδρες ήταν ορόσημο της

αλληλεγγύης και της αληθινής αγάπης τους για τον Αστέρα, δίνοντάς μας τη δύναμη και το κουράγιο που χρειαζόμασταν σε κάθε παιχνίδι. Η συνεχής τους παρουσία και υποστήριξη αντανακλά τον αληθινό αθλητισμό, κάτι που μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές.

Ευχαριστούμε από καρδιάς κάθε έναν από εσάς, αγαπημένοι φίλαθλοι, που μας στηρίζετε και μας εμψυχώνετε σε κάθε μας βήμα. Η παρουσία και η στήριξή σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που μπορούμε να έχουμε. Ευχαριστούμε για την

αφοσίωσή σας και την αγάπη που μας δείχνετε πάντα.

Έχουμε χαράξει το δικό μας μοναδικό μονοπάτι στον ποδοσφαιρικό χώρο, αφού διακρινόμαστε για τη συνεχή αφοσίωσή μας στις αξίες του αθλητισμού. Μέσα από τις προσπάθειές αυτές, κατακτήσαμε όχι μόνο τίτλους και διακρίσεις, αλλά και τον σεβασμό και την εκτίμηση του ποδοσφαιρικού κόσμου. Ο Αστέρας Πετριτή συνεχίζει το ταξίδι του με υψηλά ηθικά πρότυπα και αθλητική αρτιότητα. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται, διότι γνωρίζουμε ότι μπορούμε να

αντέξουμε ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.

Είμαστε ΑΣΤΕΡΑΣ είμαστε ΙΣΧΥΡΟΙ.

Με εκτίμηση

Δ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search