• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Και ο Αλέξανδρος Γραικός επιστρέφει στον Κρόνο

July 14, 2024 494

 

Ενισχύεται επιθετικά ο Κρόνος με την επιστροφή του κανονιέρη Αλέξανδρου Γραικού. Ο 25χρονος επιθετικός ξεκίνησε από την ομάδα του χωριού του, τον Ατρόμητο Στρογγυλής και την περίοδο 2017 – 18 βοήθησε σημαντικά τον Κρόνο. Από τότε μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί με τον ΟΦΑΜ και τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου δείχνοντας δείγματα της ικανότητάς του στο σκοράρισμα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Γραικό. Ένας επιθετικός που και κατά το παρελθόν έχει ξαναφορέσει την φανέλα του Κρόνου, όντας σε νεαρή ηλικία, δείχνοντας πολλά από τα στοιχεία του ταλέντου του και της έφεσης του στο σκοράρισμα. Οι προηγούμενες χρόνιες του με γεμάτες συμμετοχές και πολλά γκολ ελπίζοντας να συνεχίσει και τη νέα χρονιά με τους ίδιους ρυθμούς το σκοράρισμα ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της. Καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια του Κρόνου Αργυραδων σε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και υγεία».

Σημαντικές κινήσεις

Να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί οι πρώτες ανανεώσεις βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας που έχουν προσφέρει πολλά. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Χριστόφορος Ανδριώτης, Αλέξανδρος Σουλάνης, Αργύρης Μελισσουργός, Λεωνίδας Λέσσης, Στέφανος Γκίτσης, Άντονι Ίσερης, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος.

Ενισχυμένη θα είναι η παρουσία Αργυραδιτών ποδοσφαιριστών. Δυο μεγάλες επιστροφές που θα ενισχύσουν την ομάδα μεσοεπιθετικά. Ο Διονύσης Καταβάτης και ο Άγγελος Ασπιώτης (Λιοντάρι) επιστρέφουν σπίτι τους δριμύτεροι. Επίσης οι νεαροί  Παναγιώτης Καββαδίας και Γιώργος Πανδής από τις Ακαδημίες, όπου γίνεται σοβαρή δουλειά, εντάσσονται στην ανδρική ομάδα. Αναμένεται και οι άλλοι Αργυραδίτες ποδοσφαιριστές να ανακοινωθούν και επίσημα.

Επίσης, αναμένονται πολύ σπουδαίες μεταγραφές, ώστε ο Κρόνος να παρουσιαστεί ενισχυμένος και με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα περίοδο.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search