• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ο ΑΟ Βασιλατίκων μετά από 33 χρόνια δε συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα

September 01, 2021 605

 

Η συμπαθής ομάδα του ΑΟ Βασιλατίκων που χάρη στο μεράκι και το φιλότιμων μιας χούφτας ρομαντικών ανθρώπων συμμετείχε για 33 χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα, δε θα συμμετέχει στις διοργανώσεις της ΕΠΣΚ για την τρέχουσα περίοδο 2021 – 22. Η αδιαφορία της Πολιτείας για τον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οξύνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες με αποτέλεσμα κάθε χρόνο όλο και πιο πολλές να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των τοπικών πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φώτη Βλαχόπουλου που διαχρονικά η προσφορά του στον ΑΟΒ και το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο είναι υπερπολύτιμη.

 Τελευταία ημέρα αύριο για την υποβολή αίτησης για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας, οι υπάρχουσες συνθήκες και η εμπειρία των δύο τελευταίων ετών όπου τα πρωταθλήματα δεν ολοκληρώθηκαν, μας προτρέπουν στο να πάρουμε μια πολύ δύσκολη απόφαση, αυτή του να μην δηλώσουμε την συμμετοχή της ομάδας μας, 33 χρόνια ανελλιπούς συμμετοχής για την ομάδα μας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κέρκυρας 33 χρόνια γεμάτα χαρές, λύπες, νίκες, ήττες, 33 χρόνια που μας άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους, 33 χρόνια γεμάτα εμπειρίες, δυστυχώς οι ερασιτεχνικές ομάδες του νησιού δεν έχουν καμία βοήθεια, ή πανδημία έφερε νέα εμπόδια, πρωτόκολλα και υποχρεωτικά rapid test καθιστούν ανέφικτη τη λειτουργία πολλών σωματείων λόγω των υπερβολικών εξόδων, ελπίζουμε να είναι ένα μικρό διάλειμμα και να επανέλθουμε δυνατότεροι. Καλή συνέχεια και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όσα σωματεία δηλώσουν συμμετοχή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search