• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας: Έναρξη Τετάρτη 21/6

June 19, 2023 2103

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας είναι γεγονός και φιλοδοξεί, ως ετήσιος θεσμός πλέον, να μετατρέψει για έξι μήνες, από Ιούνιο έως και Νοέμβριο, την πανέμορφη Κέρκυρα σε ένα σημείο συνάντησης τεχνών και πολιτισμών.

Η Κέρκυρα, τόπος με έντονη πολιτιστική ταυτότητα, θα αγκαλιάσει για δεύτερη χρονιά, σπουδαίους καλλιτέχνες προσφέροντας τόσο στους κατοίκους της όσο και στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου από όλους τους τομείς του πολιτισμού και του «ευ ζην»: Μουσική, Θέατρο, Χορός, Γλυπτική, Λογοτεχνία, Γαστρονομία!

Συναυλίες, παραστάσεις, εκθέσεις αλλά και εκδηλώσεις πρωτότυπης δημιουργίας θα συνθέσουν το πολυποίκιλο, πρωτότυπο και δημιουργικό πρόγραμμα του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας!

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Διονύση Γραμμένου το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας, ήδη από την 1η του διοργάνωση το 2022, επανατοποθέτησε την Κέρκυρα στον πολιτισμικό και τουριστικό χάρτη της χώρας και της Ευρώπης κάνοντας το νησί των Φαιάκων σημείο αναφοράς και ολιστικής εμπειρίας τέχνης και πολιτισμού.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με την πολύτιμη υποστήριξη χορηγών, φίλων και εθελοντών.

 

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Διονύσης Γραμμένος

Οργάνωση Παραγωγής: Labyard Productions

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search