Εποχές Τρίτου Ράιχ αναβιώνει η σιωνιστική οντότητα στη Λωρίδα της Γάζας. Δεν έχουμε πλέον βίαιους βομβαρδισμούς κατά αμάχων, αλλά και εν ψυχρώ μαζικές εκτελέσεις ανδρών μπροστά στις μανάδες, τις συζύγους, τις αδελφές και τα παιδιά τους.

Συνέβη πριν από μερικές ώρες στην περιοχή της Μπέιτ Λάχια, σε σχολείο του ΟΗΕ όπου βρίσκονται εγκλωβισμένοι περισσότεροι από 7.000 εκτοπισμένοι άμαχοι. Ο σιωναζιστικός στρατός περικύκλωσε το σχολείο απ’ όλες τις πλευρές και εγκατέστησε ελεύθερους σκοπευτές στα απέναντι κτίρια, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

 

Στη συνέχεια εισέβαλε στο σχολείο, συνέλαβε όλους τους άντρες ηλικίας άνω των 15 ετών, τους ανάγκασε να γδυθούν και να γονατίσουν και μετά άλλους τους επιβίβασε σε φορτηγά και άλλους τους σκότωσε στην αυλή ή τους έσυρε έξω από το σχολείο και τους εκτέλεσε εν ψυχρώ στους δρόμους.

Ο δημοσιογράφος Χοσάμ Σαμπάτ μετέδωσε ότι έγινε μεγάλη σφαγή στα καταφύγια στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, τα οποία βρίσκονται κοντά στο Ινδονησιακό Νοσοκομείο, όπου οι στρατιώτες κατοχής εκτέλεσαν πολίτες και δεκάδες πτώματα παραμένουν στην αυλή του σχολείου. «Σκότωσαν τους άνδρες μπροστά στα παιδιά και τις γυναίκες τους» κατήγγειλε ο δημοσιογράφος, καταγγέλλοντας την απουσία κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης στην ανατολική πόλη της Γάζας και ειδικότερα στη βόρεια Λωρίδα.

 

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για δεκάδες εκτελέσεις, ακόμα και 15χρονων παιδιών, και για απαγωγή περισσότερων από 100 Παλαιστίνιων. Οι ιατρικές ομάδες ακόμα δεν έχουν καταφέρει να προσεγγίσουν το σχολείο

Το κρατικό ραδιόφωνο του Ισραήλ μετέδωσε ότι ο στρατός έχει μέχρι στιγμής συλλάβει διοικητικά 700 Παλαιστίνιους στη Γάζα, σύμφωνα με τον νόμο για τους «παράνομους μαχητές».

Η παρακάτω φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα σιωνιστικά Μέσα, επομένως την διένειμε το γραφείο προπαγάνδας του σιωναζιστικού στρατού.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες εν ψυχρώ εκτελεσθέντων αμάχων, με την επισήμανση ότι οι έγκλειστοι του σχολείου είχαν υψώσει λευκές σημαίες για να δείξουν ότι είναι άμαχοι.

Oι σιωναζιστές προσπαθούν να παρουσιάσουν τους συλληφθέντες σαν μαχητές της Αντίστασης, για να επιδείξει μια ψεύτικη φωτογραφία νίκης. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, οι δημοσιογράφοι στη Γάζα δεν δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν ανάμεσα στους συλληφθέντες τον συνάδελφό τους Ντιά Αλ-Καχλότ, αρχισυντάκτη της εφημερίδας of Al-Araby Al-Jadeed στη Γάζα.

Ομήρους πήραν και από ένα γειτονικό σχολείο του ΟΗΕ, στο οποίο εισέβαλαν.

ΥΓ. Τα παπαγαλάκια της σιωναζιστικής προπαγάνδας στην Ελλάδα άρχισαν ήδη να μεταδίδουν τη βρομιά, ότι «δεκάδες μαχητές της Χαμάς παραδόθηκαν στον ισραηλινό στρατό. Ενδεικτικά: ethnos.gr. Oι αισχροί προβοκάτορες έχουν αποχαλινωθεί.