• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Κανείς/καμιά εκπαιδευτικός δεν υποχρεούται να παρέχει «τηλεκπαίδευση» από το σπίτι του/της και με τον προσωπικό του/της εξοπλισμό!

March 10, 2022 455

Σχετικά με την απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής ανακοινώθηκε ότι τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 λόγω δριμύτατου ψύχους και για προληπτικούς λόγους ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. Αμαρουσίου τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του: "Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου τονίζει ότι κανείς/καμιά εκπαιδευτικός δεν υποχρεούται να παρέχει «τηλεκπαίδευση» από το σπίτι του/της και με τον προσωπικό του/της εξοπλισμό. Η «τηλεκπαίδευση» παρέχεται από την έδρα της σχολικής μονάδας με τον εξοπλισμό που παρέχει το ΥΠΑΙΘ και υπό τις προϋποθέσεις:"

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Θέμα: « Περί υποχρεωτικότητας της τηλεκπαίδευσης στα κλειστά λόγω επερχόμενης κακοκαιρίας σχολεία του Βόρειου τομέα της Περιφέρειας Αττικής ».

Το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2022 με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής ανακοινώθηκε ότι τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 λόγω δριμύτατου ψύχους και για προληπτικούς λόγους ενόψει της επέλασης της κακοκαιρίας η οποία αναμένεται να πλήξει την Αττική.

Αμέσως μετά ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ με ανακοίνωσή του δήλωσε ότι στα κλειστά λόγω κακοκαιρίας σχολεία θα γίνει την Πέμπτη 10 – 3 – 2022 «τηλεκπαίδευση».

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου τονίζει ότι κανείς/καμιά εκπαιδευτικός δεν υποχρεούται να παρέχει «τηλεκπαίδευση» από το σπίτι του/της και με τον προσωπικό του/της εξοπλισμό. Η «τηλεκπαίδευση» παρέχεται από την έδρα της σχολικής μονάδας με τον εξοπλισμό που παρέχει το ΥΠΑΙΘ και υπό τις προϋποθέσεις:

α) οι υποδομές της σχολικής μονάδας ( ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συνδέσεις στο διαδίκτυο κ.λπ.) να επαρκούν και να ανταποκρίνονται για το σύνολο των εκπαιδευτικών της κάθε σχολικής μονάδας και

β) να είναι ασφαλής η πρόσβαση των εκπαιδευτικών στις σχολικές τους μονάδες για να μπορούν να προσέλθουν σ’ αυτές και να παρέχουν «τηλεκπαίδευση».

Για όλα τα παραπάνω το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου παρέχει στα μέλη του πλήρη συνδικαλιστική και νομική κάλυψη.

Επίσης αναρωτιόμαστε ποιοι από τους εκπαιδευτικούς τους οποίους καλεί σήμερα ο κος Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ να παρέχουν «τηλεκπαίδευση», χωρίς να διευκρινίζει εγγράφως αν αυτό είναι υποχρεωτικό να γίνεται από τα σπίτια τους, έλαβαν τη διατακτική των 200 ευρώ για αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, την οποία με τυμπανοκρουσίες εξήγγειλε η κα Υπουργός Παιδείας προ ολίγων μηνών, εξαπατώντας την κοινωνία και θεωρώντας τους εκπαιδευτικούς ως επαίτες. Φαίνεται όμως ότι η λέξη «αιδώς» είναι άγνωστη για τους αρμοδίους του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search