• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Επίσκεψη αλληλεγγύης εκπαιδευτικών στο καμπ προσφύγων στα Διαβατά

June 30, 2022 465

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/6 νέα επίσκεψη αλληλεγγύης στο καμπ των Διαβατών από μέλη του ΔΣ και συναδέλφους της Ε ΕΛΜΕ. Συνεχίζουμε ως Ε ΕΛΜΕ έμπρακτα τη στήριξη των προσφύγων που αποτελεί σταθερό στοιχείο της φυσιογνωμίας του σωματείου μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ Ε΄ ΕΛΜΕ

ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ 29/6

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/6 νέα επίσκεψη αλληλεγγύης στο καμπ των Διαβατών από μέλη του ΔΣ και συναδέλφους της Ε ΕΛΜΕ. Συνεχίζουμε ως Ε ΕΛΜΕ έμπρακτα τη στήριξη των προσφύγων που αποτελεί σταθερό στοιχείο της φυσιογνωμίας του σωματείου μας.

Προσφέραμε στους πρόσφυγες και στα παιδιά τους ρουχισμό και παιχνίδια, προσφορά αλληλεγγύης συναδέλφων και συμπολιτών μας, και ενημερωθήκαμε για την κατάσταση στον καταυλισμό. Σήμερα, πολλοί πρόσφυγες αποχωρούν για χώρες του εξωτερικού μαζί με τις οικογένειές τους, μερικοί μετά από αρκετά χρόνια αναμονής.

Ενημερωθήκαμε σχετικά με τον πρόσφυγα μαθητή (είχε δεχθεί επίθεση από μέλη φασιστικών ομάδων), στον οποίο είχαμε εκφράσει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας, για την καλή συμπεριφορά που είχε στο καμπ και ότι μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται στο εξωτερικό.

Σε μια εποχή που η γενίκευση του πολέμου απειλεί χώρες και λαούς, η επιθετικότητα ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ αυξάνεται και οργανώνεται και ο αριθμός των προσφύγων μεγαλώνει με δραματικό τρόπο, ως Ε ΕΛΜΕ θεωρούμε καθήκον τη συνέχιση της αντιπολεμικής δράσης και την έκφραση αλληλεγγύης προς όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες, ανεξάρτητα από εθνικότητα, φυλή, χρώμα και θρησκεία.

Οι εργαζόμενοι εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς όλους όσους έχουν ανάγκη, ενάντια στην επιλεκτική υποστήριξη προσφύγων, όπως υποκριτικά κάνουν κυβερνήσεις, ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και συμπολίτες μας για το ρουχισμό και τα παιχνίδια για να οργανώσουμε την επίσκεψη αλληλεγγύης του σωματείου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Χρήστος Ζαγανίδης Ειρήνη Σωπιάδου

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search