• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Γνήσιοι οι 45 Σύλλογοι εκπαιδευτικών Π.Ε. που καλούν σε ΑΠΟΧΗ από τις ηλεκτρονικές "εκλογές" - Όχι σαν τις 45 "αόρατες" ΕΛΜΕ

November 02, 2022 348

Προεπισκόπηση εικόνας

Γνήσιοι οι 45 Σύλλογοι εκπαιδευτικών Π.Ε. που με υπογραφές καλούν σε αποχή από τις ηλεκτρονικές "εκλογές" - Όχι σαν τις 45 "αόρατες" ΕΛΜΕ που ανακοίνωσε η συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΟΛΜΕ χωρίς υπογραφές, ενώ έχουν δημοσιοποιηθεί αποφάσεις υπέρ των ηλεκτρονικών εκλογών παρωδία  από 29 ΕΛΜΕ. Και μάλιστα για τη γραφειοκρατία της ΟΛΜΕ οι 29 αποτελούν ... πλειοψηφία σε σχέση με τις 37 που αρνούνται να συμμετέχουν στις εκλογές παρωδία καλώντας σε ΑΠΟΧΗ! Με το «κύμα» αντιδράσεων να μεγαλώνει όσο πλησιάζει η 5η Νοέμβρη.

Η συγκέντρωση υπογραφών κάτω από την επισυναπτόμενη αφίσα συνεχίζεται. Καλούμε και τους υπόλοιπους Συλλόγους Π.Ε. να συμμετέχουν.

«Λέμε όχι στις ηλεκτρονικές κάλπες. Υπερασπιζόμαστε τη λειτουργία των σωματείων μας με ζωντανές και μαζικές διαδικασίες»

Σε αποχή από τις ηλεκτρονικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια καλούν 45 Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ.

Οι Σύλλογοι προχωρούν σε συγκέντρωση υπογραφών και καλούν και τους υπόλοιπους ΣΕΠΕ να συμμετέχουν.

 

«Λέμε όχι στις ηλεκτρονικές κάλπες. Υπερασπιζόμαστε τη λειτουργία των σωματείων μας με ζωντανές και μαζικές διαδικασίες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική αφίσα.

 

«Δίνουμε και πάλι ηχηρή απάντηση στο Υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση. Καλούμε όλους τους Συλλόγους Π.Ε. και τους/τις συναδέλφους να μη συμμετέχουν στις εκλογές-παρωδία», επισημαίνεται ακόμα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search