• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Απόλυτη ήττα Κεραμέως, ΥΠΑΙΘ και κάθε συναινούντα! 84% η ΑΠΟΧΗ στις ηλεκτρονικές «εκλογές» στην Α’ Αθήνας!

November 06, 2022 234

Απόλυτη ήττα Κεραμέως, ΥΠΑΙΘ και κάθε συναινούντα! 84% η ΑΠΟΧΗ στις ηλεκτρονικές «εκλογές» στην Α’ Αθήνας!

Η αποφασιστικότητα και η αγωνιστικότητα του κόσμου της εκπαίδευσης νίκησε ΞΑΝΑ!

Δεν αναγνωρίζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών-παρωδία και τους νόθους!

Μόλις το 16% της Α΄ Αθήνας ψήφισε στις εκλογές-παρωδία και η ΑΠΟΧΗ έφτασε το 84%, όταν το 2018 στις δια ζώσης εκλογές η συμμετοχή ήταν αυτή που έφτασε το 84%!

Επισημαίνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Απόλυτη ήττα Κεραμέως, ΥΠΑΙΘ και κάθε συναινούντα! 84% η ΑΠΟΧΗ στις ηλεκτρονικές «εκλογές» στην Α’ Αθήνας!

Η αποφασιστικότητα και η αγωνιστικότητα του κόσμου της εκπαίδευσης νίκησε ΞΑΝΑ!

Δεν αναγνωρίζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών-παρωδία και τους νόθους!

Χαιρετίζουμε τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην ΔΙΠΕ Α΄ Αθήνας που γύρισαν αποφασιστικά την πλάτη στην απόπειρα ΥΠΑΙΘ και Κεραμέως να διαλύσουν τις συλλογικές διαδικασίε, το εκπαιδευτικό κίνημα και τις συλλογικές του διαδικασίες. Οι συναδέλφισσες/οι συντάχθηκαν με την απόφαση των 6 συλλόγων της Α’ Αθήνας και των 90 συλλόγων πανελλαδικά και αγνόησαν τις κάθε είδους πιέσεις, κομματικές και άλλες παρεμβάσεις και έδωσαν ένα ηχηρό χαστούκι

Ø στην Κεραμέως και την αντιεκπαιδευτική πολιτική της (υποχρηματοδότηση, κενά στην εκπαίδευση, αξιολόγηση, μέντορες, pisa, απαξίωση συλ. διδασκόντων ) αλλά στην πολιτική φτωχοποίησης, ακρίβειας, καταστολής που επιβάλλει η κυβέρνηση

Ø στον εργοδοτικό συνδικαλισμό

Ø στην προσπάθεια χτυπήματος του ζωντανού μαχητικού εκπαιδευτικού κινήματος και την επιβολή του ν. Χατζηδάκη

TΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΡΩΔΙΑ στην Α’ Αθήνας

στους 7005 εγγεγραμμένους, οι ψηφίσαντες έφτασαν τους:

για ΠΥΣΠΕ 1104

για ΑΠΥΣΠΕ 1027

και για ΚΥΣΠΕ 1020

Μόλις το 16% της Α΄ Αθήνας ψήφισε στις εκλογές-παρωδία και η ΑΠΟΧΗ έφτασε το 84%, όταν το 2018 στις δια ζώσης εκλογές η συμμετοχή ήταν αυτή που έφτασε το 84%!

Καταγγέλλουμε το γεγονός ότι σε πολλές περιοχές της χώρας δεν έχουν κλείσει ακόμα οι κάλπες και έχει δοθεί παράταση στις διαδικασίες! Είναι ξεδιάντροπη η απέλπιδα προσπάθειά τους να ψηφίσει ο κόσμος! Καταγγελίες έρχονται από το πρωί για συνεχή τηλεφωνήματα σε εκπαιδευτικούς να ψηφίσουν, για εκφοβισμό αναπληρωτ(ρι)ών και νεοδιόριστων πως αν δεν ψηφίσουν θα χάσουν μισθό ή δεν θα μονιμοποιηθούν! Σε τέτοια σημεία έφτασαν!

Οι εκπαιδευτικοί μίλησαν και γύρισαν την πλάτη στα σχέδιά τους. Η αποχή από τις εκλογές νοθείας μίλησε ξανά!

Νίκησαν ΞΑΝΑ τα σωματεία μας, οι συλλογικές μας διαδικασίες, η δημοκρατία του κινήματος μας, οι αγώνες και οι ελπίδες μας!

Συνεχίζουμε! ΟΛΕΣ/ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 9 Νοέμβρη στις 11πμ στα Χαυτεία (Σταδίου και Αιόλου) και στις απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα!

Πρωτοφανή απαγόρευση εισόδου στην πρόεδρο του Αριστοτέλη στην Α’ Διεύθυνση Αθήνας, με εντολή του διευθυντή εκπαίδευσης Κ. Μιχαηλίδη/Εν κρυπτώ η εφορευτική επιτροπή!

Αριστοτέλης: Πρωτοφανή απαγόρευση εισόδου στην πρόεδρο του Αριστοτέλη στην Α’ Διεύθυνση Αθήνας, με εντολή του διευθυντή εκπαίδευσης Κ. Μιχαηλίδη/Εν κρυπτώ η εφορευτική επιτροπή!
 

Σήμερα το πρωί 5 Νοεμβρίου και ώρα 10:00πμ η πρόεδρος του Αριστοτέλη, του μεγαλύτερου συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ της Α’ Αθήνας, Δήμητρα Τάσσου, επισκέφτηκε τα γραφεία της διεύθυνσης όπου εκεί υποτίθεται ότι θα παραβρίσκεται η εφορευτική επιτροπή των ηλεκτρονικών εκλογών παρωδία.  

Με έκπληξη ενημερώθηκε από τον σεκιούριτι στην είσοδο ότι έχει εντολή από τον διευθυντή εκπαίδευσης κ. Μιχαηλίδη να μην της επιτρέψει την είσοδο μια και δεν συμπεριλαμβάνεται στην κατάσταση των ονομάτων που του έχει δώσει!

Να σημειώσουμε ότι ο ΣΕΠΕ Αριστοτέλης έπρεπε κατά τον νόμο ΠΔ1/2003 άρθρο 22 (ακόμα και κατά τον νόμο Κεραμέως) να έχει κληθεί να ορίσει μέλος στην εφορευτική επιτροπή και δεν κλήθηκε ποτέ, όπως επίσης να έχει κληθεί η πρόεδρός του να υπογράψει (ΠΔ1/2003 άρθρο 23) τις εκλογικές καταστάσεις που αφορούν τις σχολικές μονάδες αναφοράς του. Τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει και μάλιστα, σε γραπτό αίτημα του ΣΕΠΕ όπως κι άλλων ΣΕΠΕ της Α’ Αθήνας για παροχή συγκεκριμένων στοιχείων (ανάμεσά τους και των ονομάτων της εφορευτικής επιτροπής) δεν υπήρξε ποτέ απάντηση από τον διευθυντή εκπαίδευσης.

Από την πρώτη στιγμή καταγγείλαμε εκτός των πολιτικών στόχων της ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ για τη διάλυση των σωματείων, και τους όρους διαβλητότητας και εκτεταμένης νοθείας που εμπεριέχει η επιλεγούσα διαδικασία από την πλευρά του ΥΠΑΙΘ.

Η απαγόρευση αυτή όμως, ξεπερνά το όριο! Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η εφορευτική επιτροπή και δεν μας επιτρέπεται η είσοδος! Θα δεχόταν κάποια παράταξη να κατισχύσουν αυτοί οι όροι διεξαγωγής εκλογών στη δια ζώσης διαδικασία ή σε διαδικασία που δε θα είχαν κανέναν έλεγχό της; Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απαγόρευση! Τι έχουν να κρύψουν; Καλούμε τον διευθυντή εκπαίδευσης και την ηγεσία του ΥΠΑΙΘ να σταματήσει τον αντιδημοκρατικό κατήφορο! Καλούμε το ΔΣ της ΔΟΕ, όλα τα εκπαιδευτικά σωματεία να καταγγείλουν αυτές τις μεθοδεύσεις και να απαιτήσουν στην Α’ Διεύθυνση και σε όλες τις διευθύνσεις της χώρας, να επιτραπεί η παρουσία των εκπροσώπων των συλλόγων και ορθάνοιχτη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία.

Η πρόεδρος                                       Η γραμματέας

Τάσσου Δήμητρα                             Πετροπούλου Έλενα

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search