• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Στέλεχος της ΝΔ η Σύμβουλος Εκπαίδευσης που αξιολογεί τους εκπαιδευτικούς: «κοπρόσκυλα», «κοπρίτες» και «αγράμματους»

March 01, 2023 937

 

 Γράφει ο Δραπανι-φόρος

«Αξιοκρατικά» ως στέλεχος της ΝΔ έγινε Σύμβουλος Εκπαίδευσης στον Έβρο και κουνά το δάχτυλο στους εκπαιδευτικούς απαξιώνοντάς τους με υβριστικούς χαρακτηρισμούς «κοπρόσκυλα», «κοπρίτες» και «αγράμματους»

Συγκεκριμένα, πάντα σύμφωνα με τη δημοσίευση του evrosonline.gr, η Α.Γκ. αφού σημειώνει ότι εκπλήρωσε «αυτό που ονειρευόταν και είχε επιλέξει ως το Έβερεστ των υπηρεσιακών της στόχων» , δηλαδή την ανάληψη των νέων της καθηκόντων ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φιλολόγων Έβρου, σε νέο της σημείωμα στο φβ γράφει:

«… Και μεταξύ των εκπαιδευτικών έχουμε κοπρόσκυλα! Αξιολόγηση και πέταμα ΤΩΡΑ! ΧΘΕΣ!! Δεν ανέχομαι να βρωμίζουν κοπρίτες κι αγράμματοι τον χώρο μας και να μας σπιλώνουν εθνομηδενιστές και σκοταδιστές».

Σύμβουλος Εκπαίδευσης xαρακτηρίζει εκπαιδευτικούς ως "κοπρόσκυλα", "κοπρίτες" και "αγράμματους"!

Σε άλλη ανάρτησή της μας ενημερώνει:

«Ευχαριστώ με ειλικρίνεια τους εκπροσώπους της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης για τις σχετικές συζητήσεις. Είναι διπλά τιμητική η πρόταση συμμετοχής στο εθνικό ψηφοδέλτιο, αν σκεφτεί κανείς ότι 

στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με εντόπισαν χωρίς εγώ να σπεύσω να αυτοσυστηθώ και να επωφεληθώ από πρόθυμους διαμεσολαβητές, όπως συχνά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.(…)

Εύχομαι κάθε επιτυχία στους καλλίνικους αγωνιστές που θα παλέψουν σε λίγο σκληρά για το βουλευτικό αξίωμα και την κυβερνητική αυτοδυναμία.

Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και τη συνεχή ανοδική πορεία που της αξίζει.

Από όποιο πεδίο δυνηθώ να βοηθήσω, τούτο μόνο θα είναι η έγνοια μου.»

Τα … συγχαρητήριά μας στην Σύμβουλο Εκπαίδευσης γιατί αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει «αντικειμενική», «αξιοκρατική» αξιολόγηση από το αστικό κράτος των πελατειακών σχέσεων, της σήψης, της ρεμούλας και της καταστολής! Πολύ περισσότερο αποδεικνύει ότι σε ένα ταξικό – ιεραρχικό εκπαιδευτικό σύστημα με έναν κομματικά και ιδεολογικά ελεγχόμενο διοικητικό μηχανισμό η αξιολόγηση δεν μπορεί παρά να είναι ιεραρχική – συμμορφωτική και τιμωρητική. Αποτελεί κεντρικό μηχανισμό ανατροπής εργασιακών σχέσεων, ιδεολογικής χειραγώγησης και κατηγοριοποίησης σχολείων εκπαιδευτικών και μαθητών.

Δραπανι- φόρος

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search