• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αγράμματοι - ανορθόγραφοι αξιολογητές - Διαβάστε το έγγραφο - ντοκουμέντο

March 07, 2023 1029

Αγράμματοι, ανορθόγραφοι, "άριστοι" στο ρουσφέτι και την υποταγή "αξιωματούχοι¨ ενός σάπιου διοικητικού μηχανισμού θέλουν να επιβάλουν το καθεστώς της αξιολόγησης - χειραγώγησης - κατηγοριοποίησης.

Με προσωπικές ειδοποιήσεις επιχειρεί να εφαρμόσει την ατομική αξιολόγηση η Δ/νση Π.Ε. Κεφαλληνίας, μόνο που το έγγραφο που απέστειλε είναι...ανορθόγραφο,  καθώς η σύγχυση μεταξύ ενεργητικής και παθητικής φωνής είναι προφανής!

Με αυτό την ανορθόγραφη ανακοίνωση, η οποία δεν οφείλεται σε αβλεψία αφού το ίδιο λάθος επαναλαμβάνεται 4 φορές (!) επιχειρείται να περάσει η αξιολόγηση Κεραμέως, κάνοντας προφανή σε όλους την «επάρκεια» των ανθρώπων που θέλουν να αξιολογήσουν τους άλλους....

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών

Η Δ/νση Π.Ε. Κεφαλληνίας απέστειλε σήμερα προσωπικές ειδοποιήσεις σε νεοδιόριστους, όχι μόνο του 2020, αλλά και του 2021, προκειμένου να εισέλθουν στη πλατφόρμα αξιολόγησης και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους.

Οι ειδοποιήσεις έρχονται ακριβώς με τη λήξη της προθεσμίας που είχε τεθεί σε Δ/ντές Εκπαίδευσης προκειμένου να καταρτίσουν πίνακες με τα ζευγάρια αξιολογητή-αξιολογούμενου και να κάνουν τη σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική εφαρμογή.

Οι ειδοποιήσεις, που φέρουν το όνομα του ίδιου του Δ/ντή Εκπαίδευσης, δείχνουν καταρχάς την προθυμία της Διεύθυνσης να εφαρμόσει την ατομική αξιολόγηση, επεκτείνοντάς την άμεσα πέρα από όσους εδώ και πολλούς μήνες ολοκλήρωσαν τη δόκιμη διετία. Άλλωστε, από τον επίσημο χαιρετισμό που είναι ανηρτημένος στην ιστοσελίδα της Δ/νσης μαθαίνουμε εμφατικά ότι στόχος της Δ/νσης είναι η προώθηση και υλοποίηση της εκπαιδευτικής πολιτικής. Συγχρόνως, όμως, οι ειδοποιήσεις αποκαλύπτουν και την ορθογραφική ανεπάρκεια του συντάκτη τους, καθώς η σύγχυση μεταξύ ενεργητικής και παθητικής φωνής είναι προφανής.

Ευχή μας είναι όσοι έχουν ως βασική τους έγνοια την προώθηση της εκπαιδευτικής πολιτικής, συμπεριλαμβανομένης της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, να κοιτάξουν με περισσότερη ταπεινότητα τα λάθη τους και να ασχοληθούν σοβαρά με τα πραγματικά προβλήματα της εκπαίδευσης, κάτι όμως που προϋποθέτει την πρόταξη του συμφέροντος των μαθητών έναντι της κυβερνητικής εκπαιδευτικής πολιτικής.

Εκπαιδευτικοί Π.Ε. Κεφαλληνίας

Το έγγραφο

ανορθόγραφη αξιολογηση
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search