• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Ούτε στη Λήμνο ούτε πουθενά - Έξω οι αξιολογητές από τα σχολειά!

April 27, 2023 596

 

Καθημερινά γίνεται φανερό ότι οι εκπαιδευτικοί συλλογικά θα πετούν τους αξιολογητές έξω από τα σχολεία υπερασπίζοντας την αξιοπρέπεια και το δημόσιο σχολείο. Σήμερα σειρά είχε η Λήμνος.                  

Οι αξιολογητές – επιθεωρητές  δεν είναι συνάδελφοι είναι ένα σώμα πραιτωριανών της κυβέρνησης με στόχο την «αξιολόγηση» - χειραγώγηση – κατηγοριοποίηση εκπαιδευτικών και σχολείων».

Το νέο σώμα "Σχολικών Συμβούλων" είναι εξ ορισμού σώμα πραιτωριανών!

Ανεξάρτητα από πρόσωπα, "καλές προθέσεις" και κουβέντες του αέρα!

Ή θα παραιτηθούν ή θα συγκρουστούν κατά μέτωπο με τον εκπαιδευτικό κόσμο!

Πάντως τις πύλες των σχολείων μας ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

 

Η ΕΛΜΕ Λήμνου με σχετική της ανακοίνωση ενημερώνει ότι οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Λήμνου πραγματοποίησαν σήμερα (27/04) κινητοποίηση, ώστε να αποτρέψουν την επίσκεψη του σχολικού Σύμβουλο αξιολογητή στο ΓΕΛ/ΕΠΑΛ Μύρνας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΜΕΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ!

Η "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ" ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Λήμνου, συσπειρωμένοι στα Σωματεία τους και υλοποιώντας τις αποφάσεις τους, απέτρεψαν σήμερα το πρωί την προγραμματισμένη επίσκεψη του σχολικού Συμβούλου-αξιολογητή στο ΓΕΛ/ΕΠΑΛ Μύρινας, που σκοπό είχε να αξιολογήσει νεοδιόριστες συναδέλφους μας, υπό το βάρος του εκβιασμού από πλευράς Κυβέρνησης και Υπουργείου Παιδείας για την μη-μονιμοποίησή τους και την παραμονή τους σε καθεστώς δοκίμου!

Με απόλυτη ηρεμία και σε πολιτισμένο πλαίσιο διαλόγου ενημερώσαμε τον Σύμβουλο ότι θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος ως Σύμβουλος, που θα συνδράμει το εκπαιδευτικό μας έργο, αλλά ΟΧΙ ως αξιολογητής, που επιχειρεί να εφαρμόσει την αντι-εκπαιδευτική πολιτική της Κυβέρνησης που θέτει τους συναδέλφους μας σε ομηρία!

Η ψευδεπίγραφη, αντιεπιστημονική, αντιπαιδαγωγική και αντεκπαιδευτική "αξιολόγηση" που αλαζονικά και εκβιαστικά επιχειρεί το Υπουργείο να υλοποιήσει, δεν έχει φυσικά σκοπό την βελτίωση των Σχολείων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών, αλλά την περαιτέρω ταξική κατηγοριοποίησή τους και την ολοκληρωτική διάλυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση και οριστική μονιμοποίηση των νεοδιόριστων συναδέλφων μας, που στην συντριπτική τους πλειονότητα είναι έμπειροι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι για πάρα πολλά συνεχόμενα χρόνια όργωναν την Ελλάδα ως αναπληρωτές, με τεράστιο προσωπικό, οικογενειακό και οικονομικό κόστος, έχοντας αξιολογηθεί πάμπολλες φορές από το ίδιο το Υπουργείο που τους προσλάμβανε επί τόσα συναπτά έτη, αλλά έρχεται τώρα να αμφισβητήσει την επάρκειά τους και να τους εκβιάσει, απειλώντας τους με μη μονιμοποίηση και χρησιμοποιώντας τους ως "ομήρους" για την υλοποίηση των αντι-εκπαιδευτικών του σχεδίων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ελμε λήμνου
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search