• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Τραγικός θάνατος Διευθυντή Σχολείου στις Σέρρες

May 15, 2023 1467

Τραγικό θάνατο βρήκε ο διευθυντής του 8ου δημοτικού σχολείου Σερρών Δημήτρης Χατζηαγοράκης, το μεσημέρι της Κυριακής στο 35ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα. 

Ο άτυχος άντρας γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, αφού είχε τοποθετήσει τρίγωνο ασφαλείας λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος.

Έπειτα ο 61χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας. Καθώς όμως επέστρεφε στο όχημά του, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο αναφέρει:

"Σήμερα (14 Μαΐου 2023) το μεσημέρι, στο 35ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος. Στη συνέχεια ο 61χρονος κινούμενος πεζός τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας στο οδόστρωμα και κατά την επιστροφή του στο όχημα παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών".

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Δημήτρης Χατζηαγοράκης έχαιρε πολύ μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού στην εκπαιδευτική κοινότητα των Σερρών, είχε σημαντική συνδικαλιστική δράση και ήταν διευθυντής την τελευταία δεκαετία στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών. 

Με απόφαση του Δημάρχου Σερρών το σχολικό συγκρότημα 8ο και 25ο Δημοτικά σχολεία Σερρών δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Σερρών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του για τον θάνατο του εκπαιδευτικού σημειώνοντας τα εξής: "Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών θρηνεί ένα ακόμα μέλος του. Ένα τραγικό συμβάν στέρησε τη ζωή του αγαπητού συναδέλφου Δημητρίου Χατζηαγοράκη διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολειου Σερρών. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό παράδεισο Δημήτρη".

 

 Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 16:00 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και με απόφαση του Δημάρχου Σερρών το σχολικό συγκρότημα 8ο και 25ο Δημοτικά σχολεία Σερρών δεν θα λειτουργήσουν.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search