• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Κατέρρευσε και η πλατφόρμα του ΙΕΠ - Παράταση για την αξιολόγηση - Δε συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί

May 31, 2023 683

Μετά την πλατφόρμα της Τράπεζας θεμάτων κατέρρευσε από χθες το απόγευμα και  ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ, στην οποία καλούνταν οι Διευθυντές όλων των σχολείων να υποβάλουν  την υλοποίηση σχεδίων δράσης για την αξιολόγηση σχολικής μονάδας καθώς η προθεσμία ήταν μέχρι τα μεσάνυκτα της Τρίτης 30 Μαϊου. 

Έτσι το χρονοδιάγραμμα υποβολής των Σχεδίων Δράσης και της Έκθεσης Εσωτερικής αξιολόγησης του σχολείου για το 2022-23 τροποποιείται ως εξής:

Η ανακοίνωση του ΙΕΠ με τις νέες ημερομηνίες για την αξιολόγηση σχολείων

Παράταση υποβολής Σχεδίων Δράσης (Υλοποίηση-Αποτίμηση) και Έκθεσης Εσωτερικής Αξιολόγησης 2022-2023

Σας ενημερώνουμε ότι το χρονοδιάγραμμα υποβολής των Σχεδίων Δράσης και της Έκθεσης Εσωτερικής αξιολόγησης του σχολείου για το 2022-23 τροποποιείται ως εξής:

Σχέδια Δράσης (Υλοποίηση-Αποτίμηση): Καταληκτική ημερομηνία υποβολής Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης 2022-23:

Θα ενεργοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 Το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει το ΙΕΠ για την αξιολόγηση είχε ως εξής: Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης σχολικών μονάδων 2022-2023

Σας ενημερώνουμε ότι η Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του έργου των σχολικών μονάδων για το 2022-23 θα ενεργοποιηθεί στις 31 Μαΐου, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των Σχεδίων Δράσης (Υλοποίηση -Αποτίμηση ). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 25 Ιουνίου 2023.

Η ετήσια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης υποβάλλεται, μετά τη συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων, στην πλατφόρμα του ΙΕΠ (https://sch-eval.iep.edu.gr/), με ευθύνη του/της Διευθυντή/-ντριας, Προϊσταμένου/-νης και με τη χρήση των κωδικών του σχολείου στο Πανελλήνιο σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).

Υπενθυμίζουμε ότι η Έκθεση περιλαμβάνει 3 διακριτά τμήματα:

Α. Ταυτότητα του σχολείου

Β. Συνολική αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου στους 9 άξονες (Σημείωση: Αποτιμώνται όλοι οι άξονες είτε έχουν υλοποιηθεί σε αυτούς δράσεις βελτίωσης είτε όχι)

Γ. Συνολική αποτίμηση των δράσεων βελτίωσης του σχολείου Σχέδια Δράσης 2022-23:

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα πεδία της Υλοποίησης και της Αποτίμησης των Σχεδίων Δράσης θα είναι ενεργά μέχρι την Τρίτη 30/05/2023, σύμφωνα με την με αριθμ. πρωτοκ. 119336/ΓΔ4/2909-2022 Εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ. Η συμπλήρωσή τους στην πλατφόρμα του ΙΕΠ γίνεται με ευθύνη των Συντονιστών εκπαιδευτικών των ομάδων δράσης, αφού συνδεθούν με τους ατομικούς τους κωδικούς (όχι του σχολείου) στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο .
Δε συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί

Δεκάδες ΕΛΜΕ & ΣΕΠΕ έχουν πάρει απόφαση για απεργία αποχή ή και στάσεις εργασίας και δε συμμετέχουν καμία διαδικασία του ν.4823/21 για την αξιολόγηση!

 Ενδεικτικά παραθέτουμε την απόφαση της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Δε συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία του ν.4823/21 για την αξιολόγηση!

Συνεχίζουμε την απεργία αποχή της ΕΛΜΕ από την αξιολόγηση και τα σχέδια δράσης

Κάθε μέρα που περνά, με την μαζική απεργία αποχή και από την ατομική αξιολόγηση και το σταμάτημα των αξιολογητών σε σχολεία σε όλη την χώρα και στην ΕΛΜΕ μας αποδεικνύει την ανίθεση του κλάδου απέναντι στην αξιολόγηση και όλο το νομοθετικό πλαίσιο του ν.4823/21 που έχει ως στόχο να μετατρέψει το σχολείο σε ανταγωνιστική επιχείρηση, να δημιουργήσει ιεραρχικές και βαθμολογικές κατατάξεις των σχολείων και να μετατρέψει τις σχέσεις συναδελφικότητας σε ανταγωνισμό και κανιβαλισμό κανιβαλικές.

Καλούμε τους συναδέλφους, ενόψει της ολοκλήρωσης της Β φάσης συλλογικού προγραμματισμού στις 30/5, να μη συμμετέχουν στις διαδικασίες αξιολόγησης. Οι συντονιστές/στριες ομάδων δράσεων να αναρτήσουν τη δήλωση Απεργίας Αποχής της Ε ΕΛΜΕ από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας στα πεδία Υλοποίηση και Αποτίμηση Σχεδίων Δράσης. Καλούμε τους συναδέλφους να συνεχίσουν να απέχουν από την αξιολόγηση και να μην συμμετέχουν στη συνεδρίαση του συλλόγου για την Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης. Επίσης καλούμε τους διευθυντές/ντριες σε κάθε περίπτωση, ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ τις αποφάσεις του συλλόγου διδασκόντων και να μην προχωρήσουν σε ενέργειες που βρίσκονται σε αντίθεση με τις συλλογικές αποφάσεις τους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search