• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Γεωργία (Ζέτα) Νέζη

May 17, 2024 863

Απρόσμενα έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Γεωργία (Ζέτα) Νέζη, η οποία υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο ΕΕΕΕΚ Κορίνθου.

Η Α’ ΕΛΜΕ Κορίνθου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

H εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή, 17 Μαΐου  2024 , ώρα 10 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Κόρινθο.

Το «αντίο» της Α’ ΕΛΜΕ Κορίνθου

Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  στην οικογένεια και στους οικείους της αγαπητής  συναδέλφου  Γεωργίας  ( Ζέτας ) Νέζη που έφυγε απρόσμενα από κοντά μας.

Η Ζέτα ήταν πάντα προσηνής και χαμογελαστή. Ήταν υπεύθυνη και αφοσιωμένη στο λειτούργημά της. Είχε ευγένεια ψυχής και μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και το σχολείο που υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια , το  ΕΕΕΕΚ Κορίνθου.  Η εκπαιδευτική κοινότητα θα είναι φτωχότερη με την απώλειά της.

H εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί  αύριο,  Παρασκευή,  17 Μαΐου  2024 , ώρα 10 π.μ. στον  Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου,  στην Κόρινθο.

Καλό Ταξίδι , Ζέτα, στη γειτονιά των αγγέλων!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search