• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εκπαιδευτικοί: Πραγματικός στόχος των προστίμων είναι η φίμωση κάθε φωνής αντίστασης

June 29, 2023 669

Οι εκπαιδευτικοί στην Καρδίτσα καταγγέλλουν τις μεθοδεύσεις από την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων που απαιτούν από πολιτικές δυνάμεις με αναφορά στην Αριστερά και το λαϊκό και εργατικό κίνημα την καταβολή δεκάδων χιλιάδων ευρώ για «τοποθέτηση παράνομων διαφημιστικών πλαισίων, διαφημίσεων και παράνομων επιγραφών».

«Ξέρουμε ότι πραγματικός στόχος των προστίμων είναι η φίμωση κάθε φωνής αντίστασης. Αυτό δεν αφορά μόνο τις αριστερές οργανώσεις, αφορά ολόκληρο το λαό» επισημαίνει η ΕΛΜΕ Καρδίτσας.

«Η προσπάθεια φίμωσης αποτελεί συντεταγμένη και καθοδηγούμενη επιχείρηση επιβολής σιγής νεκροταφείου και έχει στόχο όλες τις συλλογικότητες, τα σωματεία, τους συλλόγους που αντιστέκονται στη βάρβαρη επίθεση του συστήματος» προσθέτει.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις από την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων που απαιτούν από πολιτικές δυνάμεις με αναφορά στην Αριστερά και το λαϊκό και εργατικό κίνημα την καταβολή δεκάδων χιλιάδων ευρώ για «τοποθέτηση παράνομων διαφημιστικών πλαισίων, διαφημίσεων και παράνομων επιγραφών». Επικαλούνται τον «υψηλό βαθμό διακινδύνευσης της ασφάλειας των χρηστών των οδών» και τη «ρύπανση».

Ξέρουμε ότι πραγματικός στόχος των προστίμων είναι η φίμωση κάθε φωνής αντίστασης. Αυτό δεν αφορά μόνο τις αριστερές οργανώσεις, αφορά ολόκληρο το λαό.

Η προσπάθεια φίμωσης αποτελεί συντεταγμένη και καθοδηγούμενη επιχείρηση επιβολής σιγής νεκροταφείου και έχει στόχο όλες τις συλλογικότητες, τα σωματεία, τους συλλόγους που αντιστέκονται στη βάρβαρη επίθεση του συστήματος, που συνεχίζουν να βγαίνουν στο δρόμο διεκδικώντας καλύτερους όρους δουλειάς και ζωής. Έχει στόχο όλους όσους επιμένουν να διακηρύσσουν τις αριστερές ιδέες και να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζόμενων και του λαού.

Τα πρόστιμα αυτά:

έρχονται σε συνέχεια του «νόμου Χατζηδάκη», που ενισχύει τον ασφυκτικό περιορισμό της συνδικαλιστικής οργάνωσης και την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης.

αποτελούν συνέχεια του νόμου απαγόρευσης των διαδηλώσεων και της καταστροφής «ενοχλητικού» προπαγανδιστικού υλικού σωματείων από δημοτικές αρχές στο πρόσφατο παρελθόν.

συμπληρώνουν το παζλ των δεκάδων συνδικαλιστικών διώξεων, των δικαστικών αποφάσεων που κρίνουν σχεδόν όλες τις απεργίες «παράνομες», της αστυνομικής καταστολής σε κάθε εργατικό αγώνα, της εργοδοτικής τρομοκρατίας που έχει απελευθερώσει η αντεργατική πολιτική.

Ενώνουμε τη φωνή μας με κάθε σωματείο, φοιτητικό σύλλογο, οργάνωση και συλλογικότητα, καταγγέλλουμε τη μεθόδευση και παλεύουμε για να σπάσουμε στο δρόμο κάθε αυταρχικής έμπνευσης απαγόρευση. Συλλογικά υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά, τα κοινωνικά και τα δημοκρατικά μας δικαιώματα.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΑΦΙΣΟΡΡΥΠΑΝΣΗ»!

Για το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ                       ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search