• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εμπαιγμός προς τους γονείς από ΔΔΕ Πειραιά!

October 03, 2023 842

Για "απαράδεκτη" αντιμετώπιση των γονιών από ΔΔΕ Πειραιά κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η  ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ επισημαίνοντας : "αντικρίσαμε κλειστές πόρτες, πίσω από τις οποίες κάποιος εργαζόμενος μας είπε ότι δεν έπρεπε να βρισκόμαστε εκεί μιας και η διεύθυνση δεν μπορούσε να μας δει" . Επιπλέον τονίζει: "Καταφανής εμπαιγμός προς τους γονείς, μέσω των αντιπροσώπων τους είναι το λιγότερο που μπορούμε να καταγγείλουμε. Από την μία πλευρά δεν μας δέχονται για μέρες λέγοντας πως πνίγονται στην δουλειά, και από την άλλη μας κλείνουν ραντεβού, βάζοντάς μας να αργήσουμε στις δουλειές μας προκειμένου να τους συναντήσουμε, μόνο και μόνο για να μας κλείσουν την πόρτα στα μούτρα με μία ακόμη δικαιολογία."

Αναλυτικά: 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 02/10/2023 το πρωί αντιπρόσωποι της Ένωσης βρεθήκαμε στο κτήριο όπου στεγάζεται η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πειραιά, μετά από ραντεβού που οι ίδιοι όρισαν κατόπιν αρκετών οχλήσεων από μεριάς μας, ώστε να συζητήσουμε και να δοθούν απαντήσεις για τα κενά στα γυμνάσια και τα λύκεια του δήμου μας.

Η αντιμετώπιση που μας περίμενε ώς θεσμικό όργανο των γονιών ήταν απαράδεκτη, μιας και αντικρίσαμε κλειστές πόρτες, πίσω από τις οποίες κάποιος εργαζόμενος μας είπε ότι δεν έπρεπε να βρισκόμαστε εκεί μιας και η διεύθυνση δεν μπορούσε να μας δει γιατί είχε να παρευρεθεί σε συμβούλιο, πράγμα που για το οποίο κατά τα λεγόμενά τους, είχαμε ενημερωθεί.

Καταφανής εμπαιγμός προς τους γονείς, μέσω των αντιπροσώπων τους είναι το λιγότερο που μπορούμε να καταγγείλουμε. Από την μία πλευρά δεν μας δέχονται για μέρες λέγοντας πως πνίγονται στην δουλειά, και από την άλλη μας κλείνουν ραντεβού, βάζοντάς μας να αργήσουμε στις δουλειές μας προκειμένου να τους συναντήσουμε, μόνο και μόνο για να μας κλείσουν την πόρτα στα μούτρα με μία ακόμη δικαιολογία.

Η Ένωση θα ξαναζητήσει εκ νέου συνάντηση μαζί τους και θα συνεχίσει να επιμένει μέχρι να καλυφθεί και το τελευταίο κενό στο τελευταίο σχολείο του δήμου μας. Θα συνεχίσουμε μέχρι να γίνει συνείδηση σε όλους τους πως οι γονείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την παιδεία που αξίζει στα παιδιά μας!!!!

Κερατσίνι 02/10/2023

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search