• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν σχολείο του ΟΗΕ

October 23, 2023 511
 

Σοκ και δέος  από τις εικόνες βομβαρδισμού σχολείου του ΟΗΕ στη Λωρίδα της Γάζας από τις αεροπορικές δυνάμεις του Ισραήλ. Είχαν καταφύγει πολλοί άμαχοι εκεί. Δεν είναι γνωστό – μέχρι στιγμής – αν υπάρχουν θύματα.

Στο βίντεο, που έχει τραβήξει ένας Παλαιστίνιος, ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά ενώ φαίνεται ο κόσμος να τρέχει να σωθεί. Άνθρωποι προσπαθούν να απεγκλωβίσουν άλλους ανθρώπους από τα χαλάσματα ενώ στο τέλος του βίντεο 2-3 άνδρες προσπαθούν να σηκώσουν μια γυναίκα, που μοιάζει να είναι νεκρή…

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Προσφύγων και Έργων του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (UNRWA) Philippe Lazzarini, ο οποίος σε ανακοίνωση της υπηρεσίας σημειώνει πως «Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το απόγευμα όταν ένα σχολείο της UNRWA χτυπήθηκε στον προσφυγικό καταυλισμό al-Maghazi, στη κεντρική περιοχή της Γάζας. Δεκάδες τραυματίστηκαν (συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της UNRWA) και προκλήθηκαν σοβαρές δομικές ζημιές στο σχολείο. Οι αριθμοί είναι πιθανό να είναι υψηλότεροι. Αυτό είναι εξωφρενικό και δείχνει και πάλι μια κατάφωρη περιφρόνηση για τις ζωές των αμάχων. Κανένα μέρος δεν είναι πλέον ασφαλές στη Γάζα, ούτε καν οι εγκαταστάσεις της UNRWA».

Θυμίζουμε πως οι βομβαρδισμοί έχουν προκαλέσει ως τώρα το θάνατο πάνω από 4.700 Παλαιστινίων (σχεδόν οι μισοί είναι παιδιά), ενώ τραυματίστηκαν 15.000.  

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search