• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Σε ιστοσελίδα πορνό παραπέμπει το βιβλίο Γλώσσας της πέμπτης τάξης Δημοτικού της Κύπρου

December 06, 2023 1215

Αναβρασμός και αναστάτωση σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς που διαπιστώνουν ο ένας μετά τον άλλον ότι στο βιβλίο Γλώσσας της πέμπτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου και στο κεφάλαιο αναφορικά με την ευημερία των ζώων υπάρχει παραπομπή σε ιστοσελίδα με πορνογραφικό υλικό.

ΒΙΒΛΙΟ

Πρόκειται για την ιστοσελίδα zoofilia.gr, η οποία μέχρι πρότινος παρουσίαζε περιεχόμενο εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους και σήμερα εμφανίζεται να είναι σε πώληση το domain name και παραπέμπει σε άλλες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. 

ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Η εκπομπή Alpha Ενημέρωση επικοινώνησε με το Υπουργείο Παιδείας, αρμόδια πηγή από το οποίο ενημέρωσε ότι εκπαιδευτικός από τον περασμένο Μάιο εντόπισε την παραπομπή σε ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού. Το Υπουργείο Παιδείας επικοινώνησε με τον εκδοτικό οίκο του βιβλίου στην Ελλάδα και αμέσως αφαιρέθηκε η παραπομπή από την ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου. 

Ωστόσο, επειδή τα βιβλία είχαν ήδη εκτυπωθεί και διανεμηθεί για τη φετινή σχολική χρονιά ήταν αδύνατον να ανακληθούν και έχει γίνει διόρθωση για την επόμενη σχολική χρονιά. Το Υπουργείο Παιδείας μάλιστα, έχει ζητήσει την αφαίρεση όλων των παραπομπών σε ιστοσελίδες, καθώς είναι άγνωστο τι περιεχόμενο μπορεί να εμφανίζουν εάν πέσουν θύματα χάκερς.

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search