• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Σήμερα Παρασκευή 2/2 συγκέντρωση 13:30 στο σύνταγμα - Φοιτητές-Μαθητές-Εκπαιδευτικοί ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! - Να παρθούν πίσω οι διώξεις!

February 02, 2024 614

Να σπάσει το κλίμα τρομοκρατίας - ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ

Φοιτητές-Μαθητές-Εκπαιδευτικοί ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

2/2 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 13:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Η Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής καλεί και στηρίζει τη συγκέντρωση που καλούν 16 ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ την Παρασκευή 2/2 στις 13:30 στο Σύνταγμα, ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις εκπαιδευτικών. Μάλιστα αρκετοί φοιτητικοί σύλλογοι μέσα από τις συνελεύσεις τους έχουν πάρει αποφάσεις συμμετοχής και στήριξης.

Οι διώξεις εκπαιδευτικών στοχεύουν στο χτύπημα της συνδικαλιστικής και πολιτικής δράσης. Εκπαιδευτικοί διώκονται γιατί εφάρμοσαν αποφάσεις των σωματείων τους, γιατί συμμετείχαν σε συγκεντρώσεις, σε διαδηλώσεις και στους λαϊκούς αγώνες, γιατί εξέφρασαν δημόσια την αντίθεσή τους με τις πολιτικές και πρακτικές του Υπουργείου.

Συνδέονται με το γενικότερο κλίμα τρομοκρατίας και φίμωσης! Τις απειλές προς τους μαθητές για να μην κινητοποιηθούν. Το χτύπημα στις φοιτητικές καταλήψεις και διαδηλώσεις. Την καταστολή απέναντι στους αγρότες!

Στους ΔΡΟΜΟΥΣ θα σπάσει η τρομοκρατία. Όταν ενώσουμε τις φωνές μας όλα τα κομμάτια που δέχονται την καταστολή και την επιχείρηση φίμωσης: οι μαθητές, οι φοιτητές, οι εκπαιδευτικοί, όλος ο λαός!

Να γίνει η πάλη ενάντια στις διώξεις υπόθεση όλων των εκπαιδευτικών! Γιατί με αυτές θέλουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου, ώστε να μη μιλάει κανείς την επόμενη μέρα. Για αυτό πρέπει να μαζικοποιηθούν και να πυκνώσουν οι κινήσεις και πρωτοβουλίες που θέλουν να ανοίξουν το ζήτημα προς τα έξω και κινηματικά!

Αποτελεί καθεστωτική κατάντια για τις δυνάμεις της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά (της ΕΛΜΕ με τους περισσότερους διωκόμενους από κάθε άλλη) να αρνείται να καλέσει -έστω και την τελευταία στιγμή- στη συγκέντρωση και να βγάλει μια στάση εργασίας για να μπορέσει να πάει κόσμος στη συγκέντρωση. Θα γίνει το πρωτοφανές, διωκόμενοι να μη μπορούν να παραβρεθούν σε συγκέντρωση ενάντια στις διώξεις τους! Ο συμβιβασμός και η κατεύθυνση εφησυχασμού στο ζήτημα των διώξεων συνεχίζεται...

Η Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να πάνε κόντρα στο κλίμα τρομοκρατίας. Να μην αδρανήσουν μπροστά στην κυρίαρχη γραμμή της υποταγής και της συνδιαλλαγής με τον αντίπαλο.

ΝΑ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 2/2 ΣΤΙΣ 13:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

· ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ

· ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

· ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ - ΜΑΘΗΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search