• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Μπλόκαραν τις τηλε-εξετάσεις στο ΕΚΠΑ ρίχνοντας τον σέρβερ

February 13, 2024 853

 ΠΗΓΗ: Eksegersi.gr

Σήμερα [Χθες, Δευτέρα 12/2] στο ΚΛΕΙΔΙ (Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου) φοιτητικοί σύλλογοι, ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων, οι Σύλλογοι ΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ του ΕΚΠΑ μπλόκαραν τις τηλε-εξετάσεις ρίχνοντας τον σέρβερ.

Η δραστική παρέμβαση πάρθηκε μετά την κατάπτυστη απόφαση της Συγκλήτου να γίνει πειθήνιο όργανο του Πιερρακάκη και να υλοποιήσει τον «φετφά» του για διενέργεια των εξετάσεων ηλεκτρονικά.

Μάλιστα ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ, από τις 7/2/2024, είχε καταγγείλλει τη Σύγκλητο γι’ αυτήν την απόφαση και σε ανακοίνωσή του είχε προαναγγείλει την παρέμβαση στο ΚΛΕΙΔΙ:

«ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ: 

την απόφαση της Συγκλήτου για τη διενέργεια εξ’ αποστάσεως εξετάσεων, καθώς και οποιαδήποτε επιχείρηση των πανεπιστημιακών αρχών στοχεύει στην υπονόμευση των αποφάσεων των φοιτητικών συλλόγων, χρησιμοποιώντας και το διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος για το σκοπό αυτό.

………………………………..

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ: 

  • Προκηρύσσουμε στάση εργασίας τη Δευτέρα 12/02/2024 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 13:00, και καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΚΛΕΙΔΙ στις 09:00, ενάντια στην απόφαση της Διοίκησης του ΕΚΠΑ για τη διενέργεια εξ’ αποστάσεως εξετάσεων, η οποία λειτουργεί στην κατεύθυνση της παρεμπόδισης του δίκαιου αγώνα των φοιτητών μέσω της εργαλειοποίησης των εξετάσεων».

Οι φοιτητικοί σύλλογοι ΕΚΠΑ καταγγέλλουν επίσης «την στάση καθηγητών του τμήματος φυσικής που την ίδια στιγμή κόντρα στην απόφαση του Συλλόγου Διοικητικών ΕΚΠΑ και των Φοιτητικών συλλόγων έστελναν μηνύματα μέσω facebook στους φοιτητές για την ομαλή διεξαγωγή της εξέτασης χωρίς να γίνει καμία ταυτοποίηση, παραβιάζοντας οι ίδιοι τις δικές τους αντιδραστικές απόφάσεις! 

Το υπουργείο Αμάθειας και Καταστολής, οι κήνσορες της «αριστείας», αυτές τις παράνομες και απίθανες πρακτικές των «πρόθυμων» πανεπιστημιακών επιβραβεύουν. Και να τους φτύσεις, το σάλιο σου θα χαλάσεις. Απλά αποκαλύπτεται στα μάτια όλων το μέγεθος της αναλγησίας και ότι μοναδικός σκοπός του «εντέλλεσθε» να γίνουν οι εξετάσεις ηλεκτρονικά είναι το σπάσιμο των καταλήψεων, που σε αυτήν τη φάση είναι η βασική μορφή αγώνα ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ που «ζορίζει» την κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση των καταλήψεων των Φοιτητικών Συλλόγων ΕΚΠΑ

Σήμερα 12/2 και ώρα 9.00 π.μ. με αποφάσεις από τις Γενικές μας Συνελεύσεις προχωρήσαμε ως Φοιτητικοί Σύλλογοι ΕΚΠΑ από κοινού με το Σύλλογο Διοικητικών ΕΚΠΑ στο μπλοκάρισμα των τηλεξετάσεων που θα πραγματοποιούνταν σήμερα στο Ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, βρεθήκαμε στο τμήμα της Πληροφορικής και πραγματοποιήσαμε από κοινού παρέμβαση στο «ΚΛΕΙΔΙ» με σκοπό την μη πραγματοποίηση των σημερινών τηλεξετάσεων. Η τηλεξεταστική είναι ένα τιμωρητικό και βαθιά απεργοσπαστικό μέτρο που επιβλήθηκε από Υπουργείο Παιδείας και πρυτανεία με σκοπό την καταστολή και την υπονόμευση των αγώνων μας και των καταλήψεών μας που λαμβάνουν χώρα εδώ και 5 βδομάδες ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΑΙΘ. Είναι ένα βαθιά αντιδραστικό και εκβιαστικό μέτρο που πάει κόντρα στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύει και την ίδια τη λειτουργία των πανεπιστημίων και της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι από κοινού με το Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου του ΕΚΠΑ με σκοπό το μπλοκάρισμα της τηλεξεταστικής! Καταγγέλλουμε την στάση καθηγητών του τμήματος φυσικής που την ίδια στιγμή κόντρα στην απόφαση του Συλλόγου Διοικητικών ΕΚΠΑ και των Φοιτητικών συλλόγων έστελναν μηνύματα μέσω facebook στους φοιτητές για την ομαλή διεξαγωγή της εξέτασης χωρίς να γίνει καμία ταυτοποίηση, παραβιάζοντας οι ίδιοι τις δικές τους αντιδραστικές απόφάσεις! Τα εκβιαστικά μέτρα Υπουργείου πρυτανείας και Τμήματος που πάνε ενάντια στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύουν τον αγώνα μας και τις καταλήψεις μας δε θα περάσουν!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ – ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΦΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 7.2.2024 ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΔΙΠ AEI

Τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών με διώξεις φοιτητών και εργαζομένων των πανεπιστημίων, με εισαγγελείς που μετά από κυβερνητικές εντολές κουνάνε το δάχτυλο σε πρυτανικές αρχές και ακαδημαϊκούς δασκάλους και με μια αυταρχική κυβέρνηση που σε αντίθεση

με την μεγαλύτερη μάζα του ελληνικού Ακαδημαϊκού χώρου επιμένει να προωθεί και να προετοιμάζει το δρόμο για την κατάθεση του νέου νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, μας καλούν να αντιταχθούμε για να προστατέψουμε τον δημόσιο χαρακτήρα του Πανεπιστημίου.

Ως πανεπιστημιακοί λειτουργοί, ως ακαδημαϊκοί και προπαντός ως δάσκαλοι των φοιτητών μας έχουμε υποχρέωση να δίνουμε το παράδειγμα, να στηρίζουμε και να διεκδικούμε ένα σύστημα λειτουργίας με βάση τις Συνταγματικές επιταγές για δωρεάν και δημόσια εκπαίδευση. Τα ολοένα και λιγότερα υποστηρικτικά μέσα των Πανεπιστημίων, τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε έμψυχο υλικό, καταρρακώνουν και υποβαθμίζουν την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία των ιδρυμάτων και συστηματικά στρώνουν το δρόμο για την εμπορευματοποίηση του αγαθού της εκπαίδευσης. Το νέο νομοσχέδιο που προφανώς κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, έρχεται να θέσει «κανόνες παιχνιδιού» στο πλαίσιο της νεοφιλελεύθερης οικονομίας με άνοιγμα της

τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ιδιωτικά συμφέροντα αλλά και περιέχοντας διατάξεις που μετά βεβαιότητας φέρνουν αλλαγές και στα δημόσια πανεπιστήμια προωθώντας την ιδιωτικοποίησή τους.

Συνάδελφοι,

– Αντιστεκόμαστε στα σχέδια εγκαθίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων

– Διεκδικούμε γενναία αύξηση της χρηματοδότησης των δημόσιων πανεπιστημίων

– Διεκδικούμε προσλήψεις προσωπικού

– Διεκδικούμε τη συμμετοχή μας με ισότιμη ψήφο στις εκλογές των οργάνων του Πανεπιστημίου που μας αφαιρέθηκε με τους τελευταίους νόμους.

Για αυτούς τους λόγους:

  • Συμμετέχουμε δυναμικά στις κινητοποιήσεις που προκηρύσσονται από την Ομοσπονδία μας.
  • Στηρίζουμε τις αποφάσεις και τις κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων.
  • Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου του ΕΚΠΑ που κάλεσε ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού τη Δευτέρα 12/2 στις 09.00.
  • Πραγματοποιούμε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας κατά τη διάρκεια των εξ αποστάσεως διαδικτυακών εξετάσεων.

Το Προεδρείο της ΓΣ

Απόφαση Συλλόγου ΕΤΕΠ ΕΚΠΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η προσπάθεια του ΥΠΑΙΘΑ υποχρέωσης διδακτικού προσωπικού των Πανεπιστημίων σε εξ αποστάσεως εξετάσεις και τηλεκπαίδευση, με στόχο την κάμψη των φοιτητικών κινητοποιήσεων ενάντια στην πρόθεση ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων, θεωρούμε ότι καταλύει το αυτοδιοίκητο των πανεπιστημίων και προσβάλει την έννοια του ακαδημαϊκού λειτουργήματος και της αυτοδυναμίας διδακτικού έργου στα πανεπιστήμια.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου του ΕΚΠΑ που κάλεσε ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού τη Δευτέρα 12/2/2024 στις 9.00 π.μ. Για το σκοπό αυτό προκηρύσσουμε στάση εργασίας 9.00-12.00 π.μ. την ίδια ημέρα.

ΑΠΟΦΑΣΗ της από 07/02/2024 Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ

 

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΠΑ, μαζί με τους χιλιάδες φοιτητές, τους μαθητές, τους γονείς τους, τους πανεπιστημιακούς δασκάλους, τους εκπαιδευτικούς απορρίπτουμε το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Η πρώτη νίκη είναι ήδη γεγονός και συνεχίζουμε! Ενώ η κυβέρνηση δήλωνε ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα είναι νόμος του κράτους τον Ιανουάριο, το νομοσχέδιο δεν έχει ακόμα κατατεθεί!

Οι αγώνες αυτοί κατάφεραν να καθυστερήσουν το σχέδιο τους! Σήμερα ο υπουργός Παιδείας παρουσίασε το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστημία και θα το θέσει σε δημόσια διαβούλευση. Να μην τολμήσουν να το καταθέσουν στη Βουλή! Με ακόμα μεγαλύτερη ενότητα με τους φοιτητές, τους μαθητές, τα εργατικά σωματεία, τους μαζικούς φορείς βουλιάζουμε την Αθήνα στο πανελλαδικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 8/2/2024! Εκεί βρίσκεται η δύναμη μας! Στην αμφισβήτηση της πολιτικής τους, στον οργανωμένο αγώνα!

Καταγγέλουμε την πρωτοφανή καταστολή και τον αυταρχισμό που επιλέγει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τους φοιτητές και τον δίκαιο αγώνα τους! Οι φοιτητές δεν είναι εγκληματίες! Εγκληματική είναι η πολιτική της κυβέρνησης! Η κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη! Αντί να παραδεχτεί την ήττα της συνεχίζει τον αυταρχικό κατήφορο με τελευταίο περιστατικό την εισβολή δυνάμεων των ΜΑΤ στη Νομική Κομοτηνής και την προσαγωγή δεκάδων φοιτητών. Τόσες μέρες έχει επενδύσει στη συκοφάντηση, τα ψέματα και τον αυταρχισμό, προχωρά σε εκβιασμούς, με εισαγγελικές παραγγελίες για τις καταλήψεις, την ανακοίνωση για διαδικτυακές εξεταστικές, ενώ απειλεί με τη διακοπή χρηματοδότησης στα δημόσια ΑΕΙ, γιατί δεν μπορεί να απαντήσει στα δίκαια αιτήματα των φοιτητών και των εργαζομένων

Αυτό που θέλουμε κι εμείς οι εργαζόμενοι στα πανεπιστήμια είναι οι φοιτητές να σπουδάζουν σε ένα αποκλειστικά δημόσιο και πραγματικά δωρεάν πανεπιστήμιο, χωρίς αποκλεισμούς και κόφτες, που θα παρέχει πτυχία με αξία για να εργαστούν με δικαιώματα. Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο στελεχωμένο με όλο το αναγκαίο προσωπικό, το οποίο θα δουλεύει με μόνιμη και σταθερή δουλειά, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. 

Απάντηση στα προβλήματα του δημόσιου Πανεπιστημίου ΔΕΝ είναι η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. 

Το δημόσιο πανεπιστήμιο για να μπορεί να «ανταγωνιστεί» τα ιδιωτικά:

▪ Θα γίνεται όλο και πιο ακριβό για τους φοιτητές και τις οικογένειες τους

▪ Θα ενισχύει τους τομείς και τις λειτουργίες του που φέρνουν έσοδα, απαξιώνοντας τις όποιες παροχές έχουν απομείνει σήμερα

▪ Θα διατηρήσει τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό. Θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις διάφορων, όλο και χειρότερων μορφών και τις εργολαβίες, γιατί θα χρειάζεται ακόμα πιο φθηνούς εργαζόμενους. Θα γενικευθούν τα φαινόμενα των παράλληλων καθηκόντων, των απλήρωτων υπερωριών. Θα έχουμε την «ελευθερία» να απασχοληθούμε και στα ιδιωτικά πανεπιστήμια για να συμπληρώσουμε τον μισθό που θα έπρεπε να παίρνουμε στο 8ωρο!

Η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων θα οδηγήσει στην υποβάθμιση της αξίας των πτυχίων των δημόσιων πανεπιστημίων, ενώ θα εντείνει την κατηγοριοποίηση των πτυχίων. Έχουμε άλλωστε πικρή πείρα για το τι σημαίνει συνύπαρξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στις μεταφορές, στην υγεία. Είδαμε τις τραγικές συνέπειες τους στην πανδημία και τα Τέμπη. 

Η ίδρυση ιδιωτικών αντί για ευκαιρίες, δημιουργεί νέα εμπόδια και φραγμούς για τους πολλούς. Πρόκειται για ένα άθλιο εμπόριο ελπίδας με τις αγωνίες και τα όνειρα των νέων παιδιών και των οικογενειών τους, όταν οι «πόρτες» των πανεπιστημίων κλείνουν για κάποιους που έχουν Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, ενώ ανοίγουν στους λίγους με ελάχιστη βάση πληρωμής. Ότανμε τεχνητούς φραγμούς, κόβει τον δρόμο προς τα ΑΕΙ ακόμα και σε μαθητές που πετυχαίνουν μεγάλες επιδόσεις.

Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται ως επιστέγασμα μιας σειράς μεταρρυθμίσεων που προηγήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και διευκόλυναν το άνοιγμα των πανεπιστημίων προς την επιχειρηματική δραστηριότητα. Με ευθύνη όσων κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα, τα σημερινά κρατικά πανεπιστήμια λειτουργούν σαν επιχειρήσεις, μετρώντας «κέρδη και ζημιές». Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει ιδιωτικο-οικονομική λειτουργία στο ΕΚΠΑ με τα εκατοντάδες προγράμματα ΚΕΔΙΒΙΜ, μεταπτυχιακών με δίδακτρα, ξενόγλωσσων προπτυχιακών. Το ΕΚΠΑ της «αριστείας» και της «διεθνοποίησης» βρίσκει χρήματα για να ανοίξει παραρτήματα στην Κύπρο, όμως δεν παίρνει κανένα μέτρο για την κάλυψη των αναγκών των εργαζόμενων και των φοιτητών! Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  1. Περισσότεροι από τους μισούς εργαζόμενους δουλεύουν με ελαστικές σχέσεις, ενώ τα κενά στο προσωπικό παραμένουν.
  2. Φύλαξη, τεχνική υπηρεσία, καθαριότητα είναι παραδωμένες σε εργολάβους. Μάλιστα η σύμβαση της καθαριότητας λήγει σε μερικές μέρες!
  3. Κτίρια δίχως κανένα αντισεισμικό, στατικό έλεγχο εδώ και χρόνια, ενώ σύμβαση με Τεχνικό Ασφαλείας δεν υπάρχει με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων.

Απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματά μας, στη ζωή μας, με την αντιλαϊκή πολιτική που κλιμακώνεται, την επίθεση στο εισόδημα μας, την ακρίβεια, την αβάσταχτη φορολογία, το τσάκισμα των εργασιακών μας δικαιωμάτων σηκώνουμε ανάστημα. Θα βρεθούμε απέναντι στην πολιτική που μας ξεσπιτώνει με τους πλειστηριασμούς όπως πρόσφατα στου Ζωγράφου, την πολιτική που τσακίζει τους αγρότες τη στιγμή που διεκδικούν τα δίκαια αιτήματα τους μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Αγωνιζόμαστε ώστε να μην περάσει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: 

  1. Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο!
  2. Όχι στα ιδιωτικά-μη κρατικά πανεπιστήμια- όχι στην παράκαμψη του άρθρου 16
  3. Καμία σκέψη για αναθεώρηση του άρθρου 16
  4. Αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σύγχρονες σπουδές
  5. Όχι στην υποβάθμιση των πτυχίων-Πτυχία που κατοχυρώνουν την πλήρη πρόσβαση στο επάγγελμα
  6. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ: 

  • την απόφαση της Συγκλήτου για τη διενέργεια εξ’ αποστάσεως εξετάσεων, καθώς και οποιαδήποτε επιχείρηση των πανεπιστημιακών αρχών στοχεύει στην υπονόμευση των αποφάσεων των φοιτητικών συλλόγων, χρησιμοποιώντας και το διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος για το σκοπό αυτό.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 

  • την άμεση σύγκληση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για την αντιμετώπιση πληθώρας αιτημάτων συναδέλφων του κλάδου μας, τα οποία εκκρεμούν επί 8 μήνες

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ: 

  • Συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 8/2/2024 στα Προπύλαια στις 12.00 και στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ την ημέρα αυτή • Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των φοιτητικών συλλόγων στον ΕΛΚΕ την Παρασκευή 9/2/2024, προκηρύσσοντας στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 12:00 με συγκέντρωση στις 09:00 
  • Προκηρύσσουμε στάση εργασίας τη Δευτέρα 12/02/2024 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 13:00, και καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΚΛΕΙΔΙ στις 09:00, ενάντια στην απόφαση της Διοίκησης του ΕΚΠΑ για τη διενέργεια εξ’ αποστάσεως εξετάσεων, η οποία λειτουργεί στην κατεύθυνση της παρεμπόδισης του δίκαιου αγώνα των φοιτητών μέσω της εργαλειοποίησης των εξετάσεων 
  • Άρση του lock out σε διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος, στις οποίες οι εργαζόμενοι παρέχουν τις υπηρεσίες τους κλειδωμένοι μέσα σε αυτές 
  • Συμμετοχή στη συναυλία που διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι το Σάββατο 10/2/2024 στα προπύλαια 
  • Προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 12/2/2024 και την Τετάρτη 14/2/2024 και ώρα 12:00 στο ΚΛΕΙΔΙ. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16/2/2024 και ώρα 12:00 σε τόπο που θα ανακοινωθεί προσεχώς 
  • Συμμετοχή στην απεργία στις 28/2/2024 που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ ενάντια στην ακρίβεια, για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, δουλειά με δικαιώματα
  • Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του ΕΚΠΑ για το ζήτημα της καθαριότητας και επαναπρόσληψη όσων εργαζόμενων απολύθηκαν 
  • Παρέμβαση μαζί με το ΣΕΠΕ για την ασφάλεια των κτιρίων στα οποία εργαζόμαστε

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΠΑ μαζί με τους φοιτητικούς συλλόγους και τους διδάσκοντες, όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μαζί με τον λαό να δώσουμε μαζική μαχητική απάντηση. 

Είμαστε αποφασισμένοι – θα μας βρουν απέναντί τους! 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search