• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Σύλληψη εκπαιδευτικού για βία κατά μαθητών

March 08, 2024 774

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε την Πέμπτη 7/3 μετά τη σύλληψή του, 62χρονος εκπαιδευτικός με αφορμή τις καταγγελίες γονέων έξι μαθητών για ια βίαιη και προσβλητική συμπεριφορά προς τους μαθητές του..

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο εν λόγω καθηγητής στα Χανιά συνελήφθη μετά από καταγγελία της διευθύντριας και της ψυχολόγου του σχολείου, οι οποίες είχαν ενημερωθεί για τη δράση του από τους γονείς των μαθητών που παρακολουθούσαν μαθήματά του. Οι γονείς, έκαναν λόγο για χρήση βίας, ρατσισμό και προσβολές κατά των μαθητών, ενώ ο ίδιος ο καθηγητής φέρεται να είχε ήδη παραδεχθεί τις πράξεις του στη διευθύντρια, προτού εκείνη πραγματοποιήσει την καταγγελία εις βάρος του.

Ο 62χρονος που είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2017, επειδή βρέθηκαν στην κατοχή του απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου που είχαν κλαπεί από τον Τράχηλο Κισσάμου, βρέθηκε να απαντά στις ερωτήσεις του εισαγγελέα που είχε μπροστά του τις καταγγελίες της Διευθύντριας του σχολείου, μίας ψυχολόγου αλλά και των γονιών έξι μαθητών που ανέφεραν εγγράφως πως ο συγκεκριμένος απειλεί και ασκεί βία σε μαθητές κατ’ εξακολούθηση.

Πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός είχε και στο παρελθόν βιαιοπραγήσει σε βάρος μαθήτριας, αλλά αναγκάστηκε στη συνέχεια για να μην πάρει άλλες διαστάσεις το θέμα να ζητήσει συγνώμη από τους γονείς του κοριτσιού και από τη Διευθύντρια.

Ο άνδρας αναμένεται να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς έχει παραδεχθεί την ενοχή του στα εν λόγω εγκλήματα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search