• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Λαμία: Σκουλήκια και τρίχες στα γεύματα των μαθητών που έπαθαν δηλητηρίαση

May 21, 2024 409
Σύμφωνα με το Mega σε μερίδα φαγητού βρέθηκαν σάπιο μήλο, φτερό κότας καθώς και κάμπιες.
 
 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, σχετικά με την υπόθεση της Λαμίας και του εργοστασίου που κάηκε, αφού είχε δώσει σχολικά γεύματα στους μαθητές και έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.

 

Μετά τον εντοπισμό σταφυλόκοκκου σε 10 δείγματα φαγητού που ανέλυσε ο ΕΟΔΥ, σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες γονείς έχουν εντοπίσει στα σχολικά γεύματα της ίδιας εταιρίας το εργοστάσιο της οποίας τυλίχθηκε στις φλόγες ακόμη και σκουλήκια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega σε μερίδα φαγητού που παρασκεύασε η συγκεκριμένη εταιρεία και διατέθηκε σε μαθητές, βρέθηκε ένα σκουλήκι. Σε άλλη φωτογραφία διακρίνεται μέσα σε μια από τις συσκευασίες με τα έτοιμα γεύματα, ένα σάπιο μήλο. Επιπλέον γονείς καταγγέλλουν ότι στα παιδιά δόθηκε άψητο μπιφτέκι ενώ μερίδα κοτόπουλου δόθηκε σε μαθητές με το φτερό της κότας.

 

«Η πρώτη φωτογραφία είναι μήλο. Έτσι παραδόθηκε στο παιδί. Πριν έξι μήνες. Είναι σάπιο, είναι ένα σάπιο μήλο το οποίο το έβαλαν μέσα για να το φάει ένα παιδάκι», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας που έκανε την καταγγελία και προσθέτει:

«Η επόμενη φωτογραφία φαίνεται το άψητο μπιφτέκι. Είναι άψητο. Είχε πάρα πολλά σε πολλά σχολεία, απλά εμείς βρήκαμε αυτό. Είναι διανεμημένα όλα αυτά τα τρόφιμα σε όλα τα σχολεία. Η επόμενη φωτογραφία είναι κοτόπουλο το οποίο φαίνεται πάνω άμα ζουμάρετε ότι δεν έχει, έχει ακόμα φτερά πάνω». Αξίζει δε να σημειωθεί ότι όσον αφορά στο σκουλήκι που βρέθηκε σε μερίδα με μπρόκολο και καρότα η απάντηση που έλαβε ο εν λόγω γονιός είναι ότι οφείλεται στο γεγονός ότι τα προϊόντα είναι βιολογικά.

«Το επόμενο είναι μπρόκολο που ήταν άβραστο τις περισσότερες φορές και τα όσπρια άβραστα, αλλά τι γίνεται, στο μπρόκολο έχουν βρει πάρα πολλές φορές κάμπιες. Η απάντηση είναι ότι ήταν βιολογικά γι’ αυτό έχει κάμπιες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Επίσημη καταγγελία είχε γίνει ωστόσο και στον ΟΠΕΚΑ. «Σχετικά με την υγειονομική καταγγελία του παρόντος εγγράφου έχει διαπιστωθεί ότι εντός της κλειστής συσκευασίας να υπάρχουν ξένα σώματα όπως τρίχες», αναφέρεται στην καταγγελία.

ΠΗΓΗ: 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search