• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αυταρχική, αυθαίρετη και άκρως προσβλητική στάση του διευθυντή του 4ου Δημ.Σχ.Ν.Ιωνίας

May 30, 2024 806

Αυτές τις μέρες δύο μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου «Γ. ΣΕΦΕΡΗ» επισκέφτηκαν το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, με σκοπό να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους σε διάλειμμα, εν όψει των εκλογών στις 30/5, για την ανάδειξη αντιπροσώπων της 93ης εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ.

Ήρθαν όμως αντιμέτωποι με μια απαράδεκτη συμπεριφορά - δυστυχώς, όχι πρωτοφανή - εκ μέρους του διευθυντή κ. Α. Ράνιου. Όχι μόνο δεν τους επετράπη η είσοδος στο σχολείο, δεν τους δόθηκε καν η ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του . Ο ίδιος, με ειρωνικό ύφος, ισχυρίστηκε πως θα έπρεπε να έχουν κάνει μια "αιτησούλα" για να μπουν στο σχολείο του, όπως ακριβώς είχε υποστηρίξει και σε προηγούμενη, πρόσφατη, επίσκεψη των ίδιων μελών του Συλλόγου μας, λέγοντάς τους τότε πως η διαδικασία της αίτησης είναι νόμος! Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος διευθυντής έχει διαγραφεί από τον Σύλλογό μας, με απόφαση Γενικής Συνέλευσης το 2015, ύστερα από καταγγελίες των εκπαιδευτικών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας για αντιδεοντολογική συμπεριφορά και για παραποίηση των αποφάσεων του Συλλόγου Διδασκόντων στο οποίο, επίσης, διατελούσε ως διευθυντής.

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης    

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αυταρχική, αυθαίρετη και άκρως προσβλητική στάση του διευθυντή του 4ου Δημ.Σχ.Ν.Ιωνίας

Καταγγέλλουμε  την αυταρχική, αυθαίρετη και άκρως προσβλητική στάση του κ. Ράνιου στο πρόσωπο των δύο εκπαιδευτικών  που ασκούσαν το αυτονόητο συνδικαλιστικό τους δικαίωμα, δικαίωμα ιερό να ενημερώνουν τους εργαζόμενους στον χώρο εργασίας τους (με νόμο ψηφισμένο), που κατακτήθηκε με αιματηρούς αγώνες. Επιλέγοντας αυτήν την εκδικητική στάση, εκτίθεται ανεπανόρθωτα  ακόμα μία φορά και καθίσταται υπόλογος των πράξεών του. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν μπορούν και δεν πρέπει να αγνοηθούν. Ο Σύλλογός μας Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ θα συνεχίσει να προασπίζει όλες τις συλλογικές διαδικασίες, ενάντια σε κάθε μορφή τρομοκρατίας άνωθεν.

Καλούμε και όλους τους Συλλόγους Διδασκόντων να υπερασπιστούν και οι ίδιοι το δικαίωμά τους να ενημερώνονται από το Σωματείο τους και να απευθύνονται σε αυτό για ότι προκύπτει. Στις μέρες μας είναι  επιτακτικό, πιότερο από ποτέ, να διατηρήσουμε την παιδαγωγική μας υπόσταση και αξιοπρέπεια και να μην υποκύπτουμε σε εκβιασμούς και απειλές. Καλούμε όλους τους συναδέλφους αύριο Πέμπτη 30/5 να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές για αντιπροσώπους για τη ΓΣ της ΔΟΕ απομονώνοντας τις απαράδεκτες συμπεριφορές  αλλά  και δυναμώνοντας τον αγώνα για το σχολείο που έχουμε ανάγκη σήμερα!!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search