• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Ο Γκέμπελς ζει στο πρόσωπο του ΓΓ του υπουργείου παιδείας!

June 04, 2024 774

Ανακοίνωση - Καταγγελία  εναντίον του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ.Ι.Κατσαρού, κάνουν με κοινή τους δήλωση οι εκπρόσωποι των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ Π.Ε και Δ.Ε στα ΔΣ ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.

Αναφερόμενοι σε έγγραφό του σχετικά με τις στάσεις εργασίας για την αξιολόγηση, του καταλογίζουν ότι λειτουργεί «ως κοινός ψεύτης, γιατί γνωρίζει ότι το περιεχόμενο των δικαστικών αποφάσεων δεν αφορά τις στάσεις εργασίας μια και περιγράφουν ξεκάθαρα ότι αφορούν την Απεργία Αποχή»

«Ο Γκέμπελς ζει στο πρόσωπο του ΓΓ του υπουργείου παιδείας», προσθέτουν οι Παρεμβάσεις και τονίζουν ότι μοναδικός στόχος του Υπουργείου λίγες μέρες πριν κλείσουν τα σχολεία, είναι να τρομοκρατήσει και να εκφοβίσει. «Εντάσσεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του υπουργείου,  καταστολής και τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών που δίνουν τη μάχη εδώ και τρία χρόνια να μην περάσει η αξιολόγηση κατηγοριοποίηση ιδιωτικοποίηση των σχολείων και των εκπαιδευτικών»

ανεξάρτητες αυτόνομες αγωνιστικές ριζοσπαστικές ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

 

  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Δ.Ε.

Δήλωση των εκπροσώπων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ στα ΔΣ ΔΟΕ και ΟΛΜΕ

Λεπτουργίδου Κατερίνας 

Ρέππα Ντίνας

Καλούση Ακρίτα 

Φύτρου Πέτρου 

Ο Γκέμπελς ζει στο πρόσωπο του ΓΓ του υπουργείου παιδείας

Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση συνεχίζεται αμείωτος

Η ΑΑ και οι στάσεις εργασίας ισχύουν κανονικά

Σε έγγραφό του ο ΓΓ του υπουργείου παιδείας χαρακτηρίζει ως άλλος δικαστής, τις στάσεις εργασίας για την ατομική αξιολόγηση παράνομες και μάλιστα παρουσιάζει τις δικαστικές αποφάσεις που αφορούν την ΑΑ ως αποδεικτικά στοιχεία, προσπαθώντας έτσι, να παραπλανήσει.  Λειτουργεί ως κοινός ψεύτης, γιατί γνωρίζει ότι το περιεχόμενο των δικαστικών αποφάσεων δεν αφορά τις στάσεις εργασίας μια και περιγράφουν ξεκάθαρα ότι αφορούν την Απεργία Αποχή, η οποία -να σημειώσουμε-, έχει προκηρυχθεί ξανά μετά τις αποφάσεις που παραθέτει και ισχύει και αυτή κανονικά. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Το έχει κάνει και στο παρελθόν και η απάντηση που πήρε από το μαχόμενο εκπαιδευτικό κίνημα ήταν η ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στην αξιολογική διαδικασία. Αποδεικνύει με τη μέθοδό του αυτήότιυπάρχειαντίσταση που δεν μπορεί να την κάμψει. Δεν είναιτυχαίοότι οι αξιολογήσεις που έχουνολοκληρωθείείναιέναμικρόποσοστό των νεοδιόριστων.

Το έγγραφο είναι ψευδές,  δεν ισχύει.

Επισημαίνουμε τα παρακάτω (τα οποία γνωρίζει πολύ καλά ο ΓΓ αλλά αποκρύπτει συνειδητά):

1.Αποφάσεις για το αν οι απεργίεςείναιπαράνομεςπαίρνουνμόνο τα δικαστήρια κι αυτόμόνο αν προσφύγει σε αυτά το υπουργείο

  1. ΠΟΤΕ το υπουργείο δεν πήγε τις στάσειςεργασίας στα δικαστήρια

3.Ως εκ τούτου, οι στάσειςεργασίας ΙΣΧΥΟΥΝ κανονικότατα

4.Μοναδικόςστόχος του Υπουργείουλίγεςμέρες πριν κλείσουν τα σχολεία, είναι να τρομοκρατήσει και να εκφοβίσει. Εντάσσεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του υπουργείου,  καταστολής και τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών που δίνουν τη μάχη εδώ και τρία χρόνια να μην περάσει η αξιολόγηση κατηγοριοποίηση ιδιωτικοποίηση των σχολείων και των εκπαιδευτικών. Τώρα το υπουργείο και ο ΓΓ εκτός από τα δικαστήρια χρησιμοποιούν και τα ψεύδη ως άλλοι Γκέμπελς.

Οι ομοσπονδίες ΔΟΕ ΟΛΜΕ πρέπει να βγάλουνανακοίνωση ΤΩΡΑ. 

Ως ΠαρεμβάσειςΚινήσειςΣυσπειρώσεις ΠΕ και ΔΕ,καταθέσαμεπρόταση να βγει ανακοίνωσηαπό τις εκπαιδευτικέςομοσπονδίες ΔΟΕ και ΟΛΜΕ που να καταγγέλλει και να ξεκαθαρίζειότι οι στάσειςεργασίαςείναι σε ισχύκανονικότατα. Το ίδιοπροτείνουμε και σε όλους τους Συλλόγους ΠΕ και τις ΕΛΜΕ

Τα συνέδρια των εκπαιδευτικώνομοσπονδιών ΔΟΕ ΟΛΜΕ είναιπολύκρίσιμα για να πάρουναγωνιστικέςαποφάσεις. Καλούμε όλες και όλους τις επόμενεςμέρεςνα συμμετέχουν σε όσες συνελεύσεις και μαζικέςδιαδικασίεςυπάρχουν, να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις και να ενισχύσουν το ταξικό ριζοσπαστικό ρεύμα των ΠαρεμβάσεωνΚαλούμε όλες και όλους σε αγωνιστικόραντεβού στα εκπαιδευτικάσυνέδρια για να υποχρεώσουμε σε αγωνιστικέςαποφάσεις για τη νέαχρονιά με επαναπροκηρύξεις της ΑΑ των στάσεωνεργασίας και την απόφασηενόςαγωνιστικούσχεδίουπολύμορφουαγώναδιαρκείας με απεργίες και διαδηλώσεις. Είναικρίσιμο τη νέαχρονιά η εκπαίδευση να βγει στον δρόμο.

Ο Μάρτης και οι χιλιάδεςεκπαιδευτικοί που κατέκλυσαν τις αίθουσες των συνελεύσεωναπέδειξεοτι η μαχόμενηεκπαίδευσηείναιεδώπαρούσα και αποφασισμένη! Μπορούμε να Νικήσουμε! Θα νικήσουμε!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search