• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Άθλια και ψευδής η εγκύκλιος του Κατσαρού που διεκδικεί το ρόλο νομοθέτη και δικαστικού!

June 05, 2024 627

Ανακοίνωση  για την εγκύκλιο του γενικού γραμματέα του ΥΠΑΙΘΑ κ.Ι.Κατσαρού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι  στάσεις εργασίας» από την αξιολόγηση (…) «είναι πολιτικές απεργίες και αντίστοιχου περιεχομένου αιτήματα έχουν ήδη κριθεί δικαστικώς παράνομα», εξέδωσε και η  ΟΛΜΕ

Η Ομοσπονδία, μετά από αντίστοιχη ανακοίνωση της ΔΟΕ, χαρακτηρίζει ευθέως «άθλια και ψευδή» την εγκύκλιο του κ.Κατσαρού ενώ για τον ίδιον τονίζει ότι «διεκδικεί το ρόλο νομοθέτη και δικαστικού»

Η ΟΛΜΕ τονίζει ότι οι στάσεις εργασίας που έχουν προκηρύξει οι Ομοσπονδίες για την ατομική αξιολόγηση ισχύουν κανονικά. Μέχρι τώρα δεν έχουν προσφύγει καν στα δικαστήρια απέναντι σε αυτές.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Άθλια και ψευδής η εγκύκλιος του Κατσαρού που διεκδικεί το ρόλο νομοθέτη και δικαστικού!

Ο γενικός γραμματέας του ΥΠΑΙΘΑ ξεπέρασε κάθε όριο τρομοκρατίας και εκβιασμού κάνοντας λόγο, με εγκύκλιό του, για παράνομες στάσεις εργασίας τόσο της ΟΛΜΕ όσο της ΔΟΕ και της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την ατομική αξιολόγηση. Ο στόχος ξεκάθαρος: Να σύρει εκβιαστικά τους εκπαιδευτικούς στην αντιδραστική αξιολόγηση- κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών που οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση του δωρεάν δημόσιου σχολείου. 

Δεν έχει ούτε το ρόλο, ούτε την αρμοδιότητα να κρίνει αυτός και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ πότε μια απεργία είναι παράνομη και πότε όχι!

Οι στάσεις εργασίας που έχουν προκηρύξει οι Ομοσπονδίες για την ατομική αξιολόγηση ισχύουν κανονικά. Μέχρι τώρα δεν έχουν προσφύγει καν στα δικαστήρια απέναντι σε αυτές.

Συνεχίζουμε τον αγώνα όλοι οι εκπαιδευτικοί! Συσπειρωμένοι στα σωματεία μας ακυρώνουμε στην πράξη την «αξιολόγηση»!  αξιολογική διαδικασία  του νόμου 4823/21!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search