• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Κοινό κάλεσμα των συλλόγων Εκπ/κών ΠΕ Δυτ. Αττικής σε συγκέντρωση για μονιμοποίηση νεοδιόριστων - Τετάρτη 31/7

July 29, 2024 360

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» –ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ/ΖΕΦΥΡΙΟΥ/ΦΥΛΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Κώστας Βάρναλης»

Καλούμε ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ και ΔΟΕ/ΟΛΜΕ σε μαζική στήριξη και παρουσία στην κινητοποίηση στη ΔΙΠΕ Δυτικής Αττικής την Τετάρτη 31/7 στις 9.30πμ

Μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των νεοδιόριστων ΤΩΡΑ!

Η Διεύθυνση ΠΕ Δυτ. Αττικής οφείλει άμεσα να προχωρήσει σε υλοποίηση τη απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που κρίνει με σαφήνεια άκυρη την απόφαση ανάκλησης των μονιμοποιήσεων των νεοδιόριστων του 2020! Η απόφαση γράφει καθαρά ότι έπρεπε να έχουν μονιμοποιηθεί αυτοδίκαια στη διετία (το καλοκαίρι του ’22)! Κάθε καθυστέρηση στην υλοποίηση της απόφασης είναι παράνομη αφού η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή και δεσμεύει τις διευθύνσεις για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει συνολικά το εκπαιδευτικό κίνημα, τους νεοδιόριστους του 2020 και συγχρόνως ανοίγει δρόμο και για τους νεοδιόριστους των επόμενων ετών αλλά και για τις διεκδικήσεις και τον αγώνα όλης της μαχόμενης εκπαίδευσης!

Βασίζεται στους χιλιάδες που υπέγραφαν Απεργία Αποχή κάθε φορά που γινόταν επαναπροκήρυξη, στους δεκάδες χιλιάδες που γέμισαν τις αίθουσες των Γενικών Συνελεύσεων κι επέβαλαν τη συνέχιση του αγώνα με την επαναπροκήρυξη από τα πρωτοβάθμια σωματεία και από την ολομέλεια προέδρων της ΔΟΕ, στις/στους χιλιάδες που αντιστάθηκαν στις απειλητικές εγκυκλίους του Κατσαρού και κρατούν ως τα τώρα ενεργό το μέτωπο της αντίστασης και του αγώνα!

Απαιτούμε ΤΩΡΑ:

  • Ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων!
  • Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δυτικής Αττικής την Τετάρτη 31/7 να μονιμοποιηθούν ΟΛΕΣ/ΟΛΟΙ οι νεοδιόριστοι του 2020! Διαφορετικά παρανομούν και εγκαλούνται για παράβαση καθήκοντος. Καλούμε όλα τα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ της χώρας να προχωρήσουν άμεσα σε αντίστοιχες συνεδριάσεις.

Οι σύλλογοι εκπαιδευτικών ΠΕ «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» και «Κ. Βάρναλης» καλούμε τους Συλλόγους ΠΕ και ΕΛΜΕ και τη ΔΟΕ/ΟΛΜΕ να δώσουμε δυναμικό παρόν στη Διεύθυνση Δυτικής Αττικής και το ΠΥΣΠΕ την Τετάρτη 31/7 απαιτώντας να μονιμοποιηθούν άμεσα όλες/οι οι νεοδιόριστες και νεοδιόριστοι!

Η αξιολόγηση δε θα περάσει!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search