• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

To "πνεύμα του διαλόγου" του Υπουργείου Παιδείας / Τα ντοκουμέντα από το άγριο ξύλο των ΜΑΤ σε εκπαιδευτικούς

September 05, 2024 247

Σε τέσσερις φωτογραφίες, που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο δάσκαλος Δημήτρης Μαριόλης, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η προκλητική αντιμετώπιση που επιφύλαξε το υπουργείο Παιδείας σε εκπαιδευτικούς και γονείς, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν χθες για να διαμαρτυρηθούν για την περαιτέρω υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας με τις συγχωνεύσεις σχολικών τμημάτων.

Σ’ αυτές διακρίνονται οι τραυματισμοί που υπέστησαν διαδηλωτές μετά το άγριο ξύλο, αλλά και μία σπασμένη ντουντούκα η οποία δεν ξέφυγε από τη μανία των ΜΑΤ.

 
ekpaideytikoi_xylokopoyntai

"Το πνεύμα διαλόγου, συνεργασίας και αγάπης του Υπουργείου Παιδείας απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα αποτυπωμένο σε 4 φωτογραφίες. Μόλις η αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών και γονιών πέρασε την πύλη του υπουργείου δέχθηκε επίθεση με πισώπλατα χτυπήματα με γκλομπ και δακρυγόνα από διμοιρία ΜΑΤ. Από τη μανία τους δεν διέφυγε ούτε η ντουντουκα του Α Συλλόγου Αθηνών η οποία για κάποιο μυστηριώδη λόγο που μόνο τα όργανα της τάξης γνωρίζουν, έπρεπε κι αυτή να χτυπηθεί ανηλεώς. Η κινητοποίηση των ομοσπονδιών και των γονέων ήταν γνωστή εδώ και μία εβδομάδα. Όμως ο υπουργός Παιδείας προτίμησε να κρυφτεί και να στείλει τα ΜΑΤ.

ekpaideytikoi_xylokopoyntai

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του Υπουργείου. Απέναντι στο κύμα των κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα που ορθώνεται αντιπαραθέτει τις διώξεις και την κρατική καταστολή. Δεν μας πτοεί ούτε μας λυγίζει η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός. Αντίθετα, μας συσπειρώνει. Να μονιμοποιηθούν τώρα όλοι οι νεοδιοριστοι. Καμία σύμπτυξη. Καμία υποβάθμιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των παιδιών. Κάτω τα χέρια σας από τα σχολεία μας.

Ούτε βήμα πίσω. Αγώνας ως τη νίκη.

Όλες και όλοι στις γενικές συνελεύσεις"

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search