• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Καταγγελία για την προσαγωγή από την αστυνομία δάσκαλου κατά τη διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας

September 14, 2024 196

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών καταγγέλλουν την αναίτια προσαγωγή από την αστυνομία του δάσκαλου Παναγιώτη Αργυράκη, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου, κατά τη διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας των σωματείων εκπαιδευτικών της περιοχής «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» και «Κώστας Βάρναλης», στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα, τη Δευτέρα 11/9/2024. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον συνάδελφο σαν να ήταν εγκληματίας και αναγκάστηκαν να τον αφήσουν ελεύθερο μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των υπόλοιπων εκπαιδευτικών.

Το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο ούτε απλά αυθαιρεσία κάποιου στελέχους εκπαίδευσης. Προστίθεται στη βιομηχανία συνδικαλιστικών και πολιτικών διώξεων που πολλαπλασιάζονται τους τελευταίους μήνες. Διώκεται η έκφραση γνώμης, η συνδικαλιστική δράση, η συμμετοχή σε διαδήλωση, το δικαίωμα στην απεργία. Η προσαγωγή και η εικόνα του συναδέλφου με χειροπέδες στα χέρια, ήταν σαφές μήνυμα του υπουργείου Παιδείας στους εκπαιδευτικούς αλλά και της κυβέρνησης στον λαό, πως όποιος διαμαρτύρεται, θα συλλαμβάνεται. Θέλουν να τρομοκρατήσουν για να λουφάξουμε.

Η απάντηση δεν θα δοθεί με «διάβημα στον υπουργό Δημόσιας Τάξης», όπως είπε ο πρόεδρος του ΔΣ της ΔΟΕ. Η τρομοκρατία θα σταματήσει όταν γίνουν οι διαμαρτυρίες διεκδίκηση, οι συγκεντρώσεις διαδηλώσεις, όταν η οργή γίνει απεργιακός αγώνας και οι εκπαιδευτικοί θα αναμετρηθούν με την κυβέρνηση στους δρόμους.

  • Οι τρομοκρατία δεν θα περάσει, θα τη σπάσουμε με τους αγώνες μας
  • Οι αγώνες δεν είναι νόμιμοι ή παράνομοι, είναι δίκαιοι και αναγκαίοι
  • Να παρθούν πίσω όλες οι διώξεις
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search