• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Κάτω τα χέρια από τους συναδέλφους Δ. Χαρτζουλάκη και Χ. Χοτζόγλου, δε θα περάσουν η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός

October 04, 2024 158
Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Απειλούν εκπαιδευτικό με δυνητική αργία λόγω της συνδικαλιστικής της δράσης και της συμμέτοχης της σε κινητοποίηση ενάντια στην  αξιολόγηση, που αντιτίθεται ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΕΛΜΕ.

Κάτω τα χέρια από τους συναδέλφους Δ. Χαρτζουλάκη και Χ. Χοτζόγλου, δεν θα περάσουν η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός

Με μια εξωφρενική, τρομοκρατική ενέργεια, που ξεπερνάει κάθε όριο, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αττικής, μετά από απαίτηση του Υπουργού Παιδείας, καλεί την συνάδελφο Χ. Χοτζόγλου, μέλος της ΕΛΜΕ Πειραιά, σε ακρόαση, προκειμένου να αποφανθεί αν θα τεθεί ή όχι σε δυνητική αργία! Το “έγκλημά” της ήταν ότι εξέφρασε, από κοινού με μαθητές της, τη διαφωνία της με την πραγματοποίηση της αξιολόγησης σε νεοδιόριστη εκπαιδευτικό, δηλαδή εξέφρασε την αντίθεση του κλάδου στην αξιολόγηση, όπως αποτυπώνεται και στις συλλογικές αποφάσεις ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ.

Με αστήριχτες κατηγορίες, επιχειρούν να επιβάλλουν μια εξοντωτική ποινή πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί το πειθαρχικό, πριν καλά-καλά υπάρξει απόφαση, κάτι που εκτός των άλλων, είναι και ανήθικο. Θυμίζουμε ότι για την ίδια υπόθεση έχει παραπεμφθεί και ο συνάδελφος Δ. Χαρζουλάκης, μέλος το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά και αναπληρωτής και το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά εκτιμά ότι αντίστοιχη διαδικασία θα κινηθεί και για εκείνον.

Πρόκειται για κλιμάκωση και αναβάθμιση της βιομηχανίας διώξεων (κάλεσαν σε ακρόαση και το Γιώργο Καββαδία, με το ερώτημα της δυνητικής αργίας, ενώ έχει συνταξιοδοτηθεί), όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά και πανελλαδικά, ενάντια στην συνδικαλιστική δράση. Δεν θέλουν ούτε να μιλάμε, γυρίζοντας την εκπαίδευση πολλά χρόνια πίσω, στα πιο μαύρα χρόνια!

Πρόσφατα η Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, στα πλαίσια των προηγούμενων αποφάσεων της καθώς και της Γ.Σ. Προέδρων των ΕΛΜΕ, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους κάλεσε σε συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πορεία στη ΔΙΔΕ Πειραιά την Τετάρτη 9/10, 13:00 και συμμετοχή σε συγκέντρωση έξω από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο την Τρίτη 23/10 10:00 (Ξενίας 24).

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ μας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ Πειραιά καλεί του συναδέλφους να συμμετέχουν στις εν λόγω κινητοποιήσεις.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ- ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

Το ΔΣ
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« October 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search