• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Οι διώξεις φέρνουν Δυνητική Αργία και Απολύσεις σε συναδέλφους! - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!

October 04, 2024 131

ΕΝΟΤΗΤΑ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Οι διώξεις φέρνουν Δυνητική Αργία και Απολύσεις σε συναδέλφους!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ από τους Γ. Καββαδία, Δ. Χαρτζουλάκη και Χ. Χοτζόγλου

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

Συνάδελφοι, συναδέλφισες     

Η βιομηχανία των διώξεων πάει να αναβαθμιστεί σε βιομηχανία απολύσεων συναδέλφων!

Η συναδέλφισσα Χ.Χ που έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό, με πολύ βαριές κατηγορίες, γιατί συμμετείχε σε πετυχημένη κοινή κινητοποίηση με μαθητές και εκπαιδευτικούς ενάντια στην αξιολόγηση σε σχολείο, παραπέμπεται τώρα σε ΑΚΡΟΑΣΗ για να την βγάλουνε σε ΑΡΓΙΑ!

Αντίστοιχο έγγραφο έλαβε και ο Γ.Κ., που έχει παραπεμφθεί και αυτός στο Πειθαρχικό γιατί εξέφρασε τις συνδικαλιστικές, πολιτικές του απόψεις δημόσια στο διαδίκτυο και γιατί συμμετείχε σε κινητοποίηση της ΕΛΜΕ Πειραιά ενάντια στις εξετάσεις pisa! Μάλιστα ο Γ.Κ. έχει ήδη συνταξιοδοτηθεί. Και όμως τον παραπέμπουν.

Για τον συνάδελφοι Δ.Χ. (μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ), που έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό για τους ίδιους λόγους με την ΧΧ, επειδή είναι αναπληρωτής, το σοβαρότερο ενδεχόμενο είναι αυτό της ΑΠΟΛΥΣΗΣ ή όπως το λένε κομψά «αυτοδίκαιη λήξη σύμβασης»!

Και οι τρεις είναι ενεργά μέλη της ΕΛΜΕ Πειραιά και μέλη της παράταξής μας Ενότητας Αντίστασης Ανατροπής (ΕΑΑ). Είναι 3 από τους 9 διωκόμενους που έχει η ΕΑΑ στον Πειραιά στα πλαίσια της βιομηχανίας των διώξεων.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και επικίνδυνη εξέλιξη. Θα μιλάμε για τις ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ για συνδικαλιστικούς λόγους στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ εδώ και δεκαετίες. Πρέπει να γίνει ΧΑΜΟΣ. Να μην το επιτρέψουμε. Ανοίγει ο δρόμος για την εμπέδωση μιας πολύ αντιδραστικής και αυταρχικής κατάστασης μέσα στα σχολεία, όπου όποιος θα αντιδρά θα βρίσκεται με την απειλή της απόλυσης.

Εδώ δεν χωράνε μισόλογα. Δεν είναι απλά άλλο ένα ζήτημα που έχει να αντιμετωπίσει ο κλάδος. Γίνεται ζήτημα ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ στις κινητοποιήσεις. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Ή ΓΟΝΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

  • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ 9/10 στις 13:00, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ και ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΔΕ. (Η ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ κηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12:00-14:00)
  • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΞΕΝΙΑΣ 24, κοντά στο μετρό Μέγαρο Μουσικής), την ΤΡΙΤΗ 23/10 στις 10:00 (ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από την ΕΛΜΕ 08:00-11:00 και καλεί την ΟΛΜΕ να πάρει συμπληρωματική 11:00-14:00)

ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ!

Καλούμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα, να κάνει ΔΙΚΗ του ΥΠΟΘΕΣΗ, τον αγώνα ενάντια στις διώξεις και στις απολύσεις! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Για επικοινωνία με την Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά: Παπασπύρου Αποστόλης 6974478087 (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

                                                                Χαρτζουλάκης Δημήτρης 6972950091 (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« October 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search