• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Ένα convoy αλληλεγγύης ξεκινά την Παρασκευή 13/8 για τους πυρόπληκτους από τους εκπαιδευτικούς

August 11, 2021 419

Ένα κομβόι αλληλεγγύης και στήριξης στους πυρόπληκτους αναχωρεί την Παρασκευή 13/8 με κατεύθυνση τη Βόρεια Εύβοια, όπου ακόμα μαίνονται οι καταστροφικές πυρκαγιές. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ του πολύπαθου νησιού που μέρες τώρα συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για όσους και όσες τα χρειάζονται, δημιουργώντας μια τεράστια ανθρωπιστική αλυσίδα αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2 ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ
 
Μια τεράστια ανθρωπιστική αλυσίδα αλληλεγγύης ξεδιπλώνεται ταχύτατα αυτές τις μέρες απ' άκρη σ' άκρη της χώρας, ενώνοντας γερά τους κρίκους της για να απαλύνει την οδύνη των συμπατριωτών μας στη Β.Εύβοια. Από τις Κυκλάδες, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και την Αττική ως την Ήπειρο, τη Μακεδονία, ακόμη και τη Γερμανία, φτάνουν καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, είδη πρώτης ανάγκης, χρηματικά εμβάσματα, μια έμπρακτη εκδήλωση συγκλονιστικής αλληλεγγύης, τέτοιας έντασης, που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια. Ευχαριστούμε θερμά τις ΕΛΜΕ Περιστερίου, Καλλιθέας-Μοσχάτου-Νέας Σμύρνης, Ιωαννίνων, Αχαΐας, Ρεθύμνου, Χανίων, τους ΣΕΠΕ Καβάλας, Αριστοτέλης, τους δεκάδες μεμονωμένους συναδέλφους, ενεργούς ή συνταξιούχους από τη Χαλκίδα, το Κιλκίς, την Αθήνα, το Μόναχο και αλλού, που ανταποκρίθηκαν αστραπιαία στην έκκληση της ΕΛΜΕ Εύβοιας για ανακούφιση των πληγέντων, με είδη ή χρηματικά ποσά, με τα οποία το Δ.Σ. θα παρεμβαίνει επί του πεδίου, ανάλογα με τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πυρόπληκτων.
Ευχαριστούμε θερμά τον αθλητικό σύλλογο ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα, για τη συγκινητική συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (τροφίμων, χαρτικών, ειδών υγιεινής, νερών, φαρμάκων, ζωοτροφής, κλπ) και την μεταφορά τους από τα παλικάρια Βασίλη, Μάριο και Δημήτρη με ίδιωτικό φορτηγάκι, στη Χαλκίδα. Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές και τις εθελόντριες, νεολαίους/ες, αλλά και τους/τις συναδέλφους/ισσες που προσφέρουν πρακτική βοήθεια, εδώ και πολλές μέρες, καθώς και τη Δ/ντρια του 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας, κ. Β. Χασιώτου, που μας διαθέτει την αίθουσα τελετών του σχολείου, για την συγκέντρωση της βοήθειας.
Συνεχίζουμε την Πέμπτη 12/8, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στο 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης από την παρακάτω λίστα:
Ξηρά τροφή
Κρουασάν
Μπισκότα
Κριτσίνια
Μπάρες
Ζυμαρικά
Ισοτονικά ποτά
Χαρτικά
Χαρτί υγείας
Χαρτί κουζίνας
Υγρά χαρτομάντιλα
Σαμπουάν
Αφρόλουτρα
Οδοντόκρεμες
Οδοντόβουρτσες
Ζωοτροφές
Σπαστό σιτάρι
Καλαμπόκι
Τριφύλλι
Την Παρασκευή 13/8 θα ξεκινήσει convoy αλληλεγγύης της ΕΛΜΕ Εύβοιας, που θα επισκεφτεί όλες τις πληγείσες περιοχές και θα διανείμει τη βοήθεια.
Επειδή σε κάποιες περιοχές δεν υπάρχει ρεύμα και νερό και χρειάζεται έτοιμο φαγητό, παρακαλούμε, όσοι/ες μπορείτε να προσφέρετε έτοιμα γεύματα, να δηλώσετε τη διαθεσιμότητα σας, όπως επίσης και όσοι/ες επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην διανομή της βοήθειας στη Β.Εύβοια. Τηλ.επικ.6936192429
Τραπεζικός λογαριασμός ΕΛΜΕ Εύβοιας για χρηματική βοήθεια
Eurobank GR5802606770000100102755624
Οι άνθρωποι μας εκεί στην καμένη γη της Βόρειας Εύβοιας, δεν πρέπει να νιώσουν μόνοι, δεν πρέπει να μείνουν μόνοι. Μόνο ο λαός θα σώσει το λαό!
Συνεχίζουμε!
Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας
Η πρόεδρος                      Η γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                          Γωγώ Μοσχολιού
 
 
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search