• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Σταματάει η επιχορήγηση της ΓΓΑ για τα προγράμματα «Άθληση για Όλους»: Χιλιάδες άτομα αποκλείονται από την άσκηση, 1.300 γυμναστές στην ανεργία!

August 23, 2021 618

 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με προσωπική εντολή στις υπηρεσίες της ΓΓΑ, η οποία κοινοποιήθηκε στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποφάσισε τη διακοπή της οικονομικής συμμετοχής της ΓΓΑ στα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού, τα οποία και υλοποιούνται μέσω των Δήμων. 

Αυτά  λειτουργούν  αδιάλειπτα εδώ και σαράντα χρόνια και παρόλο που υποχρηματοδοτούνταν διατηρήθηκαν ζωντανά  ακόμη και στα χειρότερα χρόνια των μνημονίων. Τα προγράμματα αυτά ικανοποιούσαν τις ανάγκες για σωματική άσκηση για πάνω από 120.000 άτομα τρίτης ηλικίας , Ρομά, Aμεα , παιδιά και γενικά για κατοίκους της περιφέρειας και των νησιών.

Στα προγράμματα αυτά δουλεύουν  1300 γυμναστές  οι οποίοι  θα μείνουν  χωρίς δουλειά . Επίσης βοηθούν  στην ευρωστία και την ευεξία του ατόμου και προφυλάσσουν   από χρόνιες σωματικές, νοητικές και ψυχικές ασθένειες. Όπως καταλαβαίνουμε  η κυβέρνηση  επιδιώκει την εμπορευματοποίηση της ανάγκης του λαού για άθληση .

Η σωματική άσκηση είναι δικαίωμα του λαού και όχι ένα είδος πολυτέλειας  που θα το καρπώνονται μόνο οι οικονομικά  δυνατοί. Είναι ανάγκη να αντιδράσουν δυναμικά  και συντονισμένα όχι μόνο οι γυμναστές  που εργάζονται σε αυτά αλλά και οι δήμοι  και επωφελούμενοι των προγραμμάτων.

Α.Χ γυμναστής Βέροια

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search