Σοκάρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μακελειό που συνέβη την Τετάρτη στην Ανδραβίδα του Νομού Ηλείας.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πατέρας της οικογένειας δολοφόνησε τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ωστόσο το σενάριο αυτό δείχνει να μην επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί θεωρούν πλεόν ότι και οι τέσσερις είναι θύματα δολοφονίας, με ένα από τα πρώτα πρόσωπα που μπήκε στο κάδρο των υπόπτων, να είναι ο πρώην σύζυγος της 28χρονης Μαρίας που ζει μόνιμα στο Λουτράκι και αναζητείται.

Από την άλλη στο χωριό γίνεται αναφορά πως μπορεί ο ένοχος της δολοφονίας να είναι άλλο πρόσωπο με το οποίο το ζευγάρι να είχε διαφορές.

 

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο πρώην σύζυγος είναι και ο πατέρας του μεγαλύτερου παιδιού που εντόπισε τα μέλη της οικογένειάς του νεκρά όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Σύμφωνα με το ilialive ο πατέρας και η μητέρα βρέθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι στην αυλή του σπιτιού, ενώ τα παιδιά στραγγαλισμένα μέσα στο σπίτι.

Αρχικά είχε αναφερθεί πως πατέρας και μάνα έφεραν χτυπήματα από τσεκούρι ή μαχαίρι, όμως τελικά φαίνεται πως έχουν δεχθεί χτύπημα από πυροβόλο όπλο, ενώ βρέθηκαν και κάλυκες.

Το παιδί βρήκε τα πτώματα!

Η τραγική αποκάλυψη του εγκλήματος, έγινε από το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ηλικίας περίπου 11 ετών, ένα αγοράκι που είχε αποκτήσει η γυναίκα με τον πρώτο σύντροφό της. Το παιδί έλειπε από το σπίτι παίζοντας σε γειτονιά της Ανδραβίδας από τις δύο το μεσημέρι περίπου και επέστρεψε λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα. Μπήκε στο σπίτι και αντίκρυσε τους γονείς και τα αδέρφια του νεκρούς. Το παιδί σε κατάσταση σοκ και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί τράβηξε έξω από το σπίτι το μικρότερο αδερφάκι του και άρχισε να καλεί στη γειτονιά σε βοήθεια.

 

Γείτονες μετέφεραν το μικρό παιδάκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, προκειμένου να προσπαθήσουν οι γιατροί να το επαναφέρουν, όμως φαίνεται πως ήταν νεκρό από ώρα.

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο της ΕΡΤ τα τέσσερα πτώματα παρέμειναν στο σπίτι μέχρι το πρωί της Πέμπτης, καθώς οι αρχές ανέμεναν το φως της ημέρας για να εξεταστούν διεξοδικά από τον ιατροδικαστή.