• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

"Λεφτόδεντρα" για τα "δικά τους παιδιά", υπάρχουν - Στελέχη της κυβέρνησης των "αρίστων" λεηλατούν το κρατικό χρήμα και το χαρίζουν στα δικά τους κομματικά "παιδιά".

June 04, 2020 431

 

 
Δεν περνάει μέρα που να μην γνωστοποιούνται περιστατικά κατά τα οποία τα στελέχη της κυβέρνησης των "αρίστων" λεηλατούν το κρατικό χρήμα και το χαρίζουν στα δικά τους κομματικά "παιδιά".

Το πρωί σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης παραθέτει στον λογαριασμό του στο f/b  έγγραφα για να τεκμηριώσει την διαπίστωση του, η οποία αναφέρει: "Ο «παρασιτικός» καπιταλισμός των «άριστων» σε πλήρη λειτουργία!!
-Είσαι γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού στην Νέα Δημοκρατία και συνεργάτης του Μητσοτάκη από χρόνια;(ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΥΓΑΣ)
-Πάρε παιδί μου μια απευθείας ανάθεση από το Υπουργειο Τουρισμού 19.800 ευρώ,για προσφορά «συμβουλευτικών υπηρεσιών επικοινωνίας και διαφήμισης», έτσι για τα έξοδα σου!!!!!!"

Σχολιάζοντας αυτή την αποκάλυψη η ιστοσελίδα tvxs αναφέρει: Η περίπτωση του Φεύγα εγείρει ηθικό αλλά και πολιτικό ζήτημα λόγω της ταυτόχρονης κομματικής ιδιότητας και προσωπικής σχέσης με τον πρωθυπουργό. Φαντάζει πάντως με «φιλοδώρημα» την ώρα που ο ΕΟΤ προσφέρει με σύμβαση - μαμούθ 32 εκατ. ευρώ, με απευθείας ανάθεση και αδιαφανή διαδικασία, σε ιδιωτική εταιρεία την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Αγνωστο είναι επίσης τι ύψους μίζες θα παντελωνιάζουν τα "γαλάζια" παιδιά με την αγορά νέου υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τα ΜΑΤ συνολικής αξίας, 34 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αποκάλυψε πριν μερικές μέρες η "Καθημερινή".

"Λεφτόδεντρα", ποτισμένα με ιδρώτα και αίμα του εργαζόμενου λαού, για να παράγουν "καρπούς" που "γεύονται" τα στελέχη της δεξιάς υπάρχουν.
ΠΗΓΗ: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search