• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η Μπέττυ Μπαζιάνα εμπορεύεται προεκλογικά τον πόνο συγγενών δολοφονημένων στα Τέμπη

May 18, 2023 944

ΠΗΓΗ:  Eksegersi.gr

Mια μέρα μετά τη γαϊδουρινή δήλωση του Μητσοτάκη για τους συγγενείς των δολοφονημένων στα Τέμπη, τους οποίους κατηγόρησε ότι «εργαλειοποιούν την τραγωδία», η συμβία του Τσίπρα, Μπέττυ Μπαζιάνα, απεστάλη σε ειδική αποστολή στην (γενέτειρά της) Καρδίτσα, για να εμπορευτεί τον πόνο σε ένα αισχρό σόου εργαλειοποίησης σχεδιασμένο από νοσηρούς εγκεφάλους που μόνο με τον Γκέμπελς μπορούν να συγκριθούν.

Η κα Μπαζιάνα συνδέεται, λέει, με φιλία και συντροφικότητα με την οικογένεια του Βάιου Βλάχου, ενός από τα θύματα του εγκλήματος στα Τέμπη. Ο ίδιος ο Τσίπρας είχε παραβρεθεί προσωπικά στην κηδεία του Βάιου. Η Μπέττυ Μπαζιάνα, σύμφωνα με το αφήγημα που διοχέτευσε το επιτελείο προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να συλλυπηθεί από κοντά τους γονείς και τα αδέρφια του Βάιου για τον άδικο χαμό του και να τους συμπαρασταθεί στο βαρύ πένθος τους. Μετά πήγε και στο Καστράκι Τρικάλων, ανταποκρινόμενη –λέει- στην πρόσκληση της οικογένειας των τριών φοιτητριών που επίσης χάθηκαν στα Τέμπη.

Δεν ξέρουμε γιατί η κα Μπαζιάνα δεν εκπλήρωσε ως τώρα αυτό το ανθρώπινο χρέος προς τους συμπατριώτες, φίλους και συντρόφους της ή αν το εκπλήρωσε και τώρα πήγε για δεύτερη φορά. Αντε να δεχτούμε (για την οικονομία της συζήτησης, όχι επειδή το πιστεύουμε) ότι ήταν εντελώς συμπτωματικό το γεγονός της συλλυπητήριας επίσκεψής της μια μέρα μετά τη δήλωση-πρόκληση Μητσοτάκη. Από πότε, όμως, μια συλλυπητήρια επίσκεψη συνοδεύεται από επαγγελματία φωτογράφο, ο οποίος καταγράφει καρέ-καρέ τον πόνο των ανθρώπων, που είναι λογικό να ξεσπά όταν τους επισκέπτεται ένα φιλικό τους πρόσωπο για να τους συλληπηθεί; Kαι φροντίζει σε όλα τα καρέ να πρωταγωνιστεί η επισκέπτρια;

Δεν πηγαίνεις σε γάμο ή βαφτίσια. Σε ανθρώπους που θρηνούν μια σημαντική γι’ αυτούς απώλεια πηγαίνεις. Γνωρίζεις τι επιβάλλουν οι παραδόσεις του λαού μας σε τέτοιες περιστάσεις. Ακόμη κι αν οι πενθούντες συγγενείς δέχτηκαν να συμπράξουν, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σου και εκείνων που εμπνεύστηκαν και σχεδίασαν αυτό το ανοσιούργημα.

Αυτή είναι μία μόνο από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογράφος και διένειμε ο μηχανισμός προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ. Στα διαδικτυακά Μέσα μετρήσαμε εννιά παρόμοιες φωτογραφίες. Τις ίδιες παντού, σημάδι ότι υπήρξε κεντρική διανομή. Στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει σχετικό δημοσίευμα, ενώ η κα Μπαζιάνα δεν έκανε δηλώσεις μετά το απαράδεκτο σόου. Αυτό προέβλεπε ο γκεμπελίστικος σχεδιασμός. Αφησαν να «μιλήσουν» οι φωτογραφίες με τον πόνο των ανθρώπων, παρουσία της τεθλιμμένης Μπέττυς Μπαζιάνα. Εμείς τι να πούμε; Ντράπηκε και η ντροπή…

ΥΓ. Αυτό το ελεεινό γκεμπελίστικο σόου γίνεται ακόμα πιο προκλητικό, αν αναλογιστούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνος για το έγκλημα στα Τέμπη.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search