• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ακροδεξιό παραλήρημα από υποψήφιο της ΝΔ: «Οι πνιγμένοι της Πύλου θα έκλεβαν στην Ομόνοια» (ΒΙΝΤΕΟ)

June 16, 2023 789

Σε ακραία ρατσιστική ρητορική και αναζωπύρωση όλων των ρατσιστικών στερεοτύπων που αφορούν τους μετανάστες επιδόθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Κρικέτος.

Μιλώντας στο KONTRA, υποστήρξε ότι οι πνιγμένοι θα κατέληγαν στην Ομόνοια να κλέβουν.

«Αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοιχτά της Πύλου, αν έφταναν στη χώρα μας, θα έκλεβαν, δεν θα δούλευαν, θα έμεναν 15 σε μία γκαρσονιέρα;» ρώτησε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός, επικαλούμενος προηγούμενες φράσεις του κ. Κρικέτου, με τον υποψήφιο της ΝΔ να απαντά ξεκάθαρα:

«Οι προηγούμενοι που δεν πνίγηκαν, τι έκαναν; Αυτό έκαναν».

Δείτε το βίντεο:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι η χώρα μας δεν μπορεί να αντέξει άλλους μετανάστες. Καταλαβαίνετε όλοι το γιατί. Κάντε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και δείτε τι συμβαίνει» δήλωσε αρχικά ο Σπ. Κρικέτος, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για έλλειψη εργατικών χεριών δήλωσε ότι «άλλο τα εργατικά χέρια και άλλο η αθρόα μετανάστευση η οποία μπορεί να είναι και ανεξέλεγκτη».

Ο ίδιος επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές ότι «δεν χωράνε άλλοι μετανάστες» στη χώρα επανέλαβε το γνωστό αφήγημα με υπόνοιες περί χρημάτων και ΜΚΟ που ασχολούνται με το προσφυγικό/μεταναστευτικό, ενώ σε ερώτηση σχετικά με τα προγράμματα ένταξης και στέγασης των προσφύγων που έχουν σταματήσει από τις ημέρες της διακυβέρνησης της ΝΔ δήλωσε:

«Ακούστε με για τη στεγαστική πολιτική. Όλα αυτά είναι ωραία να τα λέμε. Να δούμε Στην πράξη τι γίνεται. Στην πράξη λοιπόν δεν συμβαίνουν αυτά. Συμβαίνουν τα ανάποδα. Να σας πω κάτι. Πού δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι; Πού βγάζουν χρήματα για να ζήσουν; ΠουθενάΣε κλοπές είναι κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα».

"Διαγραφή"

Και επειδή στο παρά πέντε των εκλογών τα "αυτογκολ" κοστίζουν τη "διαγραφή" του υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ και πρώην γγ της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, Σπήλιου Κρικέτου, ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search