• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

ΒΙΝΤΕΟ: Αγανάκτηση και οργή για τη δολοφονία του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά

September 06, 2023 731

Αγανάκτηση και οργή  έχουν προκαλέσει τα βίντεο που δείχνουν μέλη του πληρώματος να σηκώνουν τον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon ρίχνοντας στην θάλασσα τον 36χρονο άνδρα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης. Από την εισαγγελία έχει δοθεί εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος που φαίνονται στα βίντεο, ο αξιωματικός καταστρώματος καθώς και ο καπετάνιος του πλοίου.

  Παρά τις κραυγές των επιβατών το πλήρωμα -με ποιες εντολές;- αντί να αφήσει τον επιβάτη να επιβιβαστεί -με εισιτήριο ή μη- βάζοντας προτεραιότητα στην ανθρώπινη ζωή, σπρώχνει πολλές φορές τον άτυχο άνδρα στον καταπέλτη όπου βρίσκει φριχτό θάνατο. Μάλιστα το πλοίο αναχωρεί ενώ ο άντρας πνίγεται με κανένα μέλος του πληρώματος να μην επιχειρεί να διασώσει τον άτυχο άντρα ή έστω να ρίξει ένα σωσίβιο βλέποντας τον να πνίγεται έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Μάλιστα στη συνέχεια οι υπεύθυνοι της διοίκησης του πλοίου Blue Horizon της Blue Star Ferries έχουν το θράσος στη συνέχεια να βγάλουν ψευδή και γεμάτη κυνισμό ανακοίνωση προς τους επιβάτες:

Η ανακοίνωση της Attica Group

Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»

Η εισαγγελία Πειραιά διέταξε την επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά ώστε να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες.

Σάλος από τα βίντεο

Στο «φως» έχουν έρθει από χθες το βράδυ, βίντεο που δείχνουν το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon να πετάει από τον καταπέλτη τον άνδρα. Το υλικό δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, αλλά και χρήστος του Instagram. ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:

 

 

Για την τραγωδία η ενημέρωση προς τους επιβάτες ήταν: «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Σημειώνεται ότι το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο. Η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθούν τέσσερα άτομα για το συμβάν και πιο συγκεκριμένα, τα δύο άτομα που βρίσκονταν στον καταπέλτη και απώθησαν τον άνδρα, ο καπετάνιος του πλοίου καθώς και ο αξιωματικός καταστρώματος.

ΥΓ. Τα κέρδη και η εταιρεία πάνω από την ανθρώπινη ζωή! Η απανθρωπιά χτυπάει κόκκινο!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search