• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Για την ανάληψη υπηρεσίας των αναπληρωτών από τις πληγείσες περιοχές

September 12, 2023 2246

 

ΕΛΜΕ Κέρκυρας 

Να μην τολμήσουν και κόψουν ούτε ένα παραπάνω ημερομίσθιο αναπληρωτών! Εδώ και τώρα μέτρα ουσιαστικής προστασίας και διευκόλυνσης για τους συναδέλφους αναπληρωτές στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές!

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΜΕΡΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΠΕΜΠΤΗ 7/9/2023!

Η στιγμή της πρόσληψης των αναπληρωτών συμβασιούχων εκπαιδευτικών συνέπεσε με τις τραγικές καταστάσεις που βιώνει για άλλη μια φορά ο λαός μας. Αφού το καλοκαίρι καήαμε, η κυβέρνηση της ΝΔ θεωρεί τώρα λογικό ότι το φθινόπωρο θα πνιγόμαστε και αρκείται να επαναλαμβάνει μονότονα τις οδηγίες του 112.

Ταυτόχρονα χιλιάδες αναπληρωτές συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται ή πρέπει να μετακινηθούν σε περιοχές που δέχθηκαν καταστροφές από τις πλημμύρες λόγω της επιλεκτικής ανικανότητας του κράτους, είναι ανάγκη να πραγματοποιήσουν την ανάληψη υπηρεσίας στα σχολεία που τοποθετήθηκαν προκειμένου να ξεκινήσουν την εργασία τους μετά από ένα μεγάλο διάστημα ανεργίας.

Αλλά το υπουργείο αντί να τους βοηθήσει ουσιαστικά με την “ψηφιακή αναβάθμιση” που τόσο διαφημίζει, τους λέει “περιμένετε να φτιάξει ο καιρός να αναλάβετε υπηρεσία αργότερα και στο μεταξύ θα σας κόψουμε ακόμα περισσότερο από το μισθό σας”, τη στιγμή που ήδη η πρώτη μέρα ανάληψης (7/9) έχει καθυστερήσει τραγικά με ευθύνη της κυβέρνησης και ο πρώτος μισθός θα είναι πετσοκομμένος κατά 4 ημερομίσθια!

Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε να θρηνούμε άλλα θύματα και τους μόχθους μιας ζωής επειδή όλα θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους! Επειδή για τις κυβερνήσεις θεωρούνται “κόστος” τα έργα για την προστασία του λαού!

Δεν θα γίνουμε στο ίδιο έργο “θεατές”! Μπαίνουμε μπροστά στην οργάνωση του αγώνα για την προστασία της ζωής μας, για τα δικαιώματά μας!

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search