• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αριστερή Πρωτοβουλία Ηλιούπολης: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση Παρασκευή 6 Οκτώβρη

October 03, 2023 458

Αριστερή Πρωτοβουλία Ηλιούπολης: Στη μάχη των δημοτικών εκλογών για τα γενικά και τοπικά προβλήματα των εργαζομένων

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προεκλογική παρέμβαση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ στην Ηλιούπολη. Ήδη ξεκίνησε και λειτουργεί από την προηγούμενη εβδομάδα το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της παράταξης στην κεντρική πλατεία. Το περασμένο Σάββατο πλήθος συναγωνιστών και φίλων παρευρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού περίπτερου της δημοτικής παράταξης «Αριστερή Πρωτοβουλία» στην Ηλιούπολη. Αυτό είναι ουσιαστικά το ορμητήριο των μελών και φίλων της Αριστερής Πρωτοβουλίας απ’ το οποίο καθημερινά γίνονται οι εξορμήσεις στην πόλη για να περάσουν τα αγωνιστικά μηνύματα στους εργαζόμενους, τους νέους και τους απόμαχους της δουλειάς. Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Σόφης μίλησε στους παρευρισκόμενους από το μικρόφωνο για τη φυσιογνωμία και τους στόχους του εκλογικού συνδυασμού.

Επίσης γίνονται παρεμβάσεις στις λαϊ­κές, στις καφετέριες, τα καφενεία, στους εργαζόμενους στο Δήμο της πόλης, στις σχολικές μονάδες της πόλης, καθώς και στα ΚΑΠΗ.

Σε ανακοίνωσή της η Αριστερή Πρωτοβουλία ανάμεσα σε άλλα υπογραμμίζει:

Στις 8 του Οκτώβρη θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής στην πόλη μας. Στις εκλογές αυτές όλοι οι συνδυασμοί παρουσιάζουν όλα τους τα «όπλα» για να πείσουν τους συμπολίτες μας ότι αυτοί είναι οι πλέον κατάλληλοι για να τους λύσουν τα προβλήματά τους. Ένα απ’ τα σημαντικά όπλα των συνδυασμών είναι το αστραφτερό προφίλ των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του κάθε συνδυασμού. Διαβάζουμε λοιπόν στα περισσότερα ψηφοδέλτια των συνδυασμών βιογραφικά που υποτίθεται ότι θα πείσουν τους συμπολίτες μας να τους υποστηρίξουν. Τα συνηθισμένα προσόντα των υποψηφίων είναι ότι είναι καλοί οικογενειάρχες, μορφωμένοι και άξιοι επαγγελματίες ή εργαζόμενοι άρα και κατάλληλοι για να λύσουν τα προβλήματά μας. Να λοιπόν ποια είναι η εικόνα της πόλης. Άξιοι, μορφωμένοι και καλοί οικογενειάρχες θα μας κυβερνήσουν ξανά με την ίδια «επιτυχία» και με τους προηγούμενους! Μόνο που είναι κοινό μυστικό πως οι προηγούμενοι απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της πόλης, παρά το γεγονός ότι και αυτοί πριν από πέντε χρόνια ήταν μορφωμένοι, καλοί οικογενειάρχες και ικανοί στη δουλειά τους.

Τι όμως κρύβουν όλοι αυτοί οι συνδυασμοί των λεγόμενων φιλήσυχων πολιτών; Αγαπητοί φίλοι, κρύβουν την πραγματικό­τητα, δηλαδή το διχασμό του κοινωνικού συνόλου, ο οποίος έρχεται σαν αποτέλεσμα της αντιδραστικής κυβερνητικής πολιτικής που γεννά τη βάρβαρη πολιτική της λιτότητας, της ανεργίας και της πρωτοφανούς ακρίβειας και φτώχειας. Της πολιτικής που δημιουργεί τον κοινωνικό α­πο­κλεισμό, τις συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα, την περιθωριοποίηση μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας.

Το δικό μας ψηφοδέλτιο

Στο ψηφοδέλτιο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ δεν θα βρείτε τους «ιδανικούς» ανθρώπους που περιγράψαμε παραπάνω. Θα βρείτε όμως πραγματικούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Θα βρείτε ανθρώπους που μπορείτε να τους συναντήσετε στους καθημερινούς αγώνες της ζωής. Θα τους βρείτε στις πορείες, στους δρόμους της πόλης και στις λαϊκές, να παλεύουν για τα δικαιώματά τους. Θα βρείτε ανθρώπους που αγωνίζονται στο χώρο της δουλειάς τους, στα συνδικάτα και στα κινήματα για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα που μας απασχολούν και μας ενώνουν. Στο ψηφοδέλτιό μας λοιπόν θα βρείτε αρκετούς εκπροσώπους του συνδικαλιστικού κινήματος, θα βρείτε απόμαχους της δουλειάς, όχι όμως της ζωής, θα βρείτε απλούς καθημερινούς ανθρώπους που δεν αστράφτουν στο σημερινό λάιφ στάιλ που επιβάλλεται στην κοινωνική πραγματικότητα.

Γι’ αυτό λοιπόν είμαστε υπερήφανοι για το δικό μας ψηφοδέλτιο!

Κεντρική προεκλογική
συγκέντρωση
της Αριστερής Πρωτοβουλίας
Παρασκευή 6 Οκτώβρη, ώρα 7:00 Πλατεία Εθνικής Αντίστασης
(Κεντρική Πλατεία)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search