• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η αστυνομία πέταξε ξανά στον δρόμο 82χρονο με αναπηρία – «Δεν έχω πού να πάω» (videos)

November 28, 2023 924

Εικόνες ντροπής εκτυλίχτηκαν έξω από την οικία του κ. Θεόφιλου στα Ν. Φλογητά. Η επιχείρηση της έξωσης έγινε με τη συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ όπως φαίνεται στις εικόνες, οι χώροι του σπιτιού άδειασαν άρον-άρον και τα προσωπικά αντικείμενα του κ. Θεόφιλου Τζοχουνίδη στοιβάχτηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι.

Οι γείτονες του κ. Θεόφιλου ακούγονται να αντιδρούν στον τρόπο με τον οποίο ένας 82χρονος εκδιώκεται από την οικεία του, πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι.

«Δεν έχω πού να πάω και πού να μείνω. Θα περιμένω εδώ έξω», είπε στο xalkidikipolitiki.com ο 82χρονος, καθισμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι ακριβώς έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού του, στη μέση του δρόμου.

 

Η επιχείρηση της έξωσης έγινε με τη συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ όπως φαίνεται στα πλάνα, οι χώροι του σπιτιού άδειασαν άρον-άρον και τα προσωπικά αντικείμενα του κ. Θεόφιλου Τζοχουνίδη στοιβάχτηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι.

«Ντροπής πράγματα. Ούτε τα σκυλιά δεν βγάζουν έτσι έξω από το σπίτι τους. Άσε τον άνθρωπο μέσα. Να χτυπήσει; Αν είναι δυνατόν», φώναζε οργισμένος γείτονας του 82χρονου.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια του 82χρονου δίνει μάχη εδώ και μήνες, προκειμένου να αναστρέψει την απόφαση πλειστηριασμού που οδήγησε το σπίτι στα χέρια νέου ιδιοκτήτη.

 

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search