• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Δολοφονία Όλιβερ στην Αράχωβα Δολοφονία Όλιβερ στην Αράχωβα

Αράχωβα: «Έχουμε την απάντηση για το ποιος δολοφόνησε τον Όλιβερ»

December 18, 2023 1158

ΠΗΓΗ: kosmodromio.gr

Η δικηγόρος του κηδεμόνα του χάσκι τόνισε, ότι γνωρίζει το όνομα του δολοφόνου. Ωστόσο, την απάντηση θα δώσει η δικαιοσύνη.

«Έχουμε την απάντηση για το ποιος το έκανε, όλα οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο άτομο», υποστηρίζει η δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, του χάσκι που βρήκε φρικτό θάνατο μετά από κακοποίηση στην Αράχωβα.

«Το όνομα έχει ακουστεί. Όλα δείχνουν αυτό το άτομο, όλα εξηγούν τους λόγους που το έκανε. Εγώ χθες ανατρίχιασα… Αλλά δεν μπορώ να το πω στον αέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του κηδεμόνα του 8χρονου χάσκι, Αθηνά Ανάσογλου.


«Μετά από ανθρώπους που θέλησαν να μιλήσουν έχουμε την απάντηση για το ποιος το έκανε. Την απάντηση πρέπει να τη δώσει η δικαιοσύνη βέβαια και όχι εμείς. Θα ζητήσουμε τα άτομα που έχουν την απάντηση να καταθέσουν και ήδη αρκετά άτομα έχουν καταθέσει», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Τι αναφέρει για τον Όλιβερ ο καθηγητής Κτηνιατρικής
Την ίδια ώρα, καθηγητής Κτηνιατρικής που έλαβε γνώση των φωτογραφιών που καταδεικνύουν τον βαρύτατο τραυματισμό του Όλιβερ, επιβεβαιώνει την κρίση της κτηνιάτρου Κλεονίκης Τόλα, ότι ο Όλιβερ κακοποιήθηκε σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Το φως της δημοσιότητας είδε η ηλεκτρονική αλληλογραφία της κτηνιάτρου Κλεονίκης Τόλα με τον καθηγητή Κτηνιατρικής, το όνομα του οποίου, όμως, δεν δόθηκε στη δημοσιότητας. Σύμφωνα με το νέο αυτό στοιχείο, η κτηνίατρος που είδε πρώτη το βαρύτατα τραυματισμένο 8χρονο χάσκι και το περιέθαλψε έστειλε στον καθηγητή κτηνιατριακής την εξής ηλεκτρονική επιστολή:


Κ.Καθηγητά, Σας αποστέλλω δυο φωτογραφίες που τράβηξα με το κινητό μου τη Δευτέρα 27/12/2023 ώρα 22.00 (σσ. εκ παραδρομής έγραψε 12ος, εννοεί 27/11). Αφορούν την κακοποίηση του σκύλου Όλιβερ. Η περιοχή είναι η πρωκτική. Υπήρχε αριστερά κάτω από τον σφιγκτήρα τομή μήκους περίπου 7cm και βάθους περίπου 0.5 cm που αιμορραγούσε και δεξιά τραύμα βάθους περίπου 4cm που επίσης αιμορραγούσε πρόκληθεν κατά την εκτίμηση μου από αμβλύ όργανο. Ο πρωκτικός δακτύλιος ήταν χαλαρός και στο άνω τμήμα υπήρχε μικρή τομή. Ο σκύλος ήταν εν ζωή όταν ήρθε στο ιατρείο μου και κατέληξε μετά από 11 ώρες. Κατά την νεκροτομή που έγινε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο που παραχωρήθηκε στους δυο κτηνιάτρους της περιφέρειας διαπίστωσα υποδόρια αιματώματα σε όλο το μήκος του σώματος και στις δυο πλευρές και κάταγμα μιας πλευράς. Τα εσωτερικά όργανα ήταν ακέραια. Δεν είχε εσωτερική αιμορραγία. Δεν έφερε δαγκώματα πουθενά εξωτερικά στο σώμα. Υπήρχε μόνο ένα τραύμα πιθανόν δάγκωμα στο αριστερό αυτί. Η εκτίμηση μου είναι κακοποίηση από ανθρώπινο παράγοντα. Θα ήθελα τη γνώμη σας, με εκτίμηση, Τόλα Κλεονίκη.

Η απάντηση του καθηγητή Κτηνιατρικής, επιβεβαιώνει την κρίση της πρώτης κτηνιάτρου που εξέτασε και περιέθαλψε εν ζωή τον Όλιβερ, περί σεξουαλικής κακοποίησης του Όλιβερ.

Σύμφωνα με την επιστολή που έφερε στη δημοσιότητα το protothema η απάντηση του καθηγητή Κτηνιατρικής είναι η εξής:


Απαντώντας στο μέιλ σας, από όλα τα αναγραφόμενα εκ μέρους σας θα σταθώ μόνο στην εκτίμηση των δυο επισυναπτόμενων εικόνων του σκύλου Όλιβερ, οι οποίες παραπέμπουν σε βίαιες (μηχανικές πιθανότερα) κακώσεις περινεϊκής χώρας- τμήματος του πρωκτικού σωλήνα, που αφορούν σε περιπτώσεις ανάλογες με σεξουαλική κακοποίηση αρσενικού ζώου. Η θέση και φύση αυτών των αλλοιώσεων δεν συνάδουν με τυχαία τραύματα ή ατύχημα. Εάν επιθυμείτε εκτενέστερη περιγραφή, είμαστε στη διάθεση σας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search