• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Δημοσιεύματα αποκαλύπτουν παρέμβαση Μαρέβας στο θέμα με τον Β. Μαρινάκη

March 31, 2024 514

ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σαφή γνώση για τη συνάντηση του επιχειρηματία με τους δύο πρώην υπουργούς, γεγονός που καταρρίπτει το αφήγημα του Μαξίμου.
Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, φέρεται να μεσολάβησε προκειμένου να έρθει πιο κοντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον επιχειρηματία και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τελικά συναντήθηκε με τους (πρώην υπουργούς) Σταύρο Παπασταύρο και Γιάννη Μπρατάκο.
Το παραπάνω αποκαλύπτουν δύο δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων. Συγκεκριμένα, το Documento σημειώνει πως «Οι δύο υπουργοί μετέβησαν στην οικία του Βαγγέλη Μαρινάκη για "την κοινωνική εκδήλωση" με άδεια από Μέγαρο Μαξίμου. Η αποστολή του Παπασταύρου και του Μπρατάκου δεν ήταν η μοναδική προσπάθεια διαμεσολάβησης. Στελέχη της ΝΔ που είχαν προσωπική σχέση με τον Βαγγ. Μαρινάκη επιχείρησαν να πετύχουν κάποιο συμβιβασμό, δημιουργώντας ωστόσο τη βεβαιότητα προς την άλλη πλευρά ότι ο Μητσοτάκης είναι σε δύσκολη θέση και φοβάται».

Σύμφωνα πάντα με το Documento, «στην κορύφωση της κρίσης η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία είναι φίλη του Βαγγ. Μαρινάκη πολλά χρόνια, επιχείρησε να παίξει αποφασιστικό ρόλο για να τελειώσει η αντιπαράθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού διέπραξε το ατόπημα να καλέσει τον πρώην φίλο της, τον οποίο μάλιστα θέλησε να επιπλήξει για όσα έγραφε το "Βήμα" και γιατί "δεν είχε την ευαισθησία να ενημερώσει για το τι θα κάνει". Η συζήτηση με τον επιχειρηματία φαίνεται ότι δεν είχε τίποτε στο κλίμα της παλιάς καλής φιλίας και έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα».

 

Παράλληλα, η εφημερίδα Εστία κάνει λόγο για sms της Μαρέβας Μητσοτάκη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη που ανέφερε «Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς». Σύμφωνα με την εφημερίδα, η σύζυγος του πρωθυπουργού έστειλε μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στον μεγαλοεπιχειρηματία για την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ. «Με εντολή του πρωθυπουργού στη συνάντηση-παγίδα οι τέως υπουργοί...», υπογραμμίζει η εφημερίδα.


Εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σαφή γνώση για τη συνάντηση, γεγονός που καταρρίπτει το αφήγημα που επιχείρησε να οικοδομήσει το Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση των δύο πρώην υπουργών με τον επιχειρηματία έγινε λίγο μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας του Β. Μαρινάκη «Το Βήμα» για ηχητικό μοντάζ μετά το έγκλημα στα Τέμπη – με το εν λόγω δημοσίευμα να προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στο Μαξίμου. Ακολούθησε κυβερνητικό αλαλούμ και τελικά η παραίτηση των δύο στελεχών της κυβέρνησης, με πηγές του Μαξίμου να σχολιάζουν ότι η συμμετοχή τους σε μια κοινωνική εκδήλωση «έστειλε το λάθος μήνυμα».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search