• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Οι "εκλεκτοί" του ΥΠΑΙΘ που συγκροτούν το Συμβούλιο που θα επιλέξει τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

August 06, 2020 825

 

"Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει" ισχύει διαχρονικά για όλες τις κυβερνήσεις όσον αφορά τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού. Ειδικότερα για τον διοικητικό μηχανισμό της εκπαίδευσης το έργο έχι παιχτεί πολλές φορές από όλες τις κυβερνήσεις. Οι αρεστοί στελεχώνουν τον ιεραρχικό, αυταρχικό και κομματικό διοικητικό μηχανισμό της εκπαίδευσης. 

Για το Συμβούλιο που θα επιλέξει τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρόεδορος ορίστηκε ο Παναγιώτης Πανταζάκος, μέλος Δ.Ε.Π. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  με απόφαση που υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

 

Ειδικότερα το Συμβούλιο έχει ως εξής:

1. Παναγιώτης Πανταζάκος, μέλος Δ.Ε.Π. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτριά του την Άννα Σαΐτη, μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

2. Αλέξανδρος – Σταμάτιος Αντωνίου, μέλος Δ.Ε.Π. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ,ως μέλος με αναπληρώτριά του την Σοφία Λαμπροπούλου, μέλος Δ.Ε.Π. του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

3. Ιωάννα Μάνου, Σύμβουλο Α ́ του Επιστημονικού Γραφείου Συμβούλων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως μέλος με αναπληρωτή της τον Δημήτριο Μπαμπίλη, Σύμβουλο Α ́ του Επιστημονικού Γραφείου Συμβούλων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

4. Παναγιώτη Πασσά, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών, Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Καλομοίρα Μαρούγκα, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

5. Μαρία Παπαδανιήλ, Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Αλέξανδρο Κόπτση, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος έχει κώλυμα συμμετοχής, προεδρεύει ο αναπληρωτής του και αν και αυτός έχει κώλυμα συμμετοχής, προεδρεύει μέλος του Συμβουλίου που έχει την ιδιότητα μέλους Δ.Ε.Π. Α.Ε.Ι.

Ούτως 'η 'άλλως οι εκπαιδευτικοί πρέπει να βρίσκονται σε θέση μάχης, γιατί από τον Σεπτέμβρη η κυβέρνηση έχει στόχο να ξεκινήσει η επιχείρηση "αξιολόγηση - χειραγώγηση - κατηγοριοποίηση εκπαιδευτικών και σχολείων"!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Π.Ε.: Εκπαιδευτική Παρέμβαση - Αναλυτικός οδηγός: Η ...

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search