• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αποκλεισμός συγκεντρωμένων από την αστυνομία στα Εξάρχεια - Προσαγωγές

December 06, 2020 349

Αποκλεισμός συγκεντρωμένων από την αστυνομία στα Εξάρχεια
Πολύς κόσμος σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθεί να προσεγγίσει το μνημείο του δολοφονημένου από την αστυνομία Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με τις αρχές να απαγορεύουν κάθε πρόσβαση στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου. Αυτή τη στιγμή αποκλεισμένα από την αστυνομία στην οδό Γραβιάς είναι περίπου 10 άτομα από το ΚΚΕ μ-λ με τις νεώτερες πληροφορίες να κάνουν λόγο για προσαγωγές των ατόμων που βρίσκονται αποκλεισμένα εκεί.

Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει στην οδό Γραβιάς περίπου 10 άτομα από το ΚΚΕ μ-λ τα οποία κατευθύνονταν προς το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου. Νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσαγωγές των ατόμων που βρίσκονται αποκλεισμένα στην οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο αργότερα αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ προσπάθησε με τη σειρά της να προσεγγίσει το σημείο του μνημείου επιδεικνύοντας τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά οι αστυνομικές αρχές δεν επέτρεψαν να περάσουν.

 

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί, κλούβες, άνδρες της ασφάλειας, και αύρες έχουν παραταχθεί στο κέντρο της Αθήνας εφαρμόζοντας την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι επαναφέρθηκε -όπως και στο Πολυτεχνείο- το μέτρο της απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων , με νέα απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ το πρωί του Σαββάτου.
Το μέτρο, που έχει καταγγελθεί ως αντισυνταγματικό και για το οποίο το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έχει εκφέρει τελική κρίση, έχει στόχο τις συναθροίσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς αφορά μόνο την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, από τις 05.00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, «για λόγους προστασίας της δημόσιας Υγείας».

Προσαγωγές ατόμων από την πλατεία Εξαρχείων

 
Τα άτομα αυτά πρόκειται να οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ
 

Σε προσαγωγές ατόμων που ήταν συγκεντρωμένα στην πλατεία Εξαρχείων προχωρά αυτή την ώρα η ΕΛΑΣ. Τα άτομα αυτά πρόκειται να οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search