• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ο Γιώργος Ντελής στην τεχνική ηγεσία του Κρόνου

July 28, 2023 771

 

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η Διοίκηση του Κώστα Καββαδία συζητούσε με τον Γιώργο Ντελή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Κρόνου. Η σχετική συμφωνία πιστοποιείται και από την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των Αργυράδων:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο προπονητή Γιώργο Ντελη. Ο Γιώργος είναι κάτοχος διπλώματος Uefa B και παρακολουθεί σχολή για αναβάθμιση του διπλώματος σε Uefa A. Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο διετέλεσε προπονητής στην ομάδα των Παξών όπου είχε και μια αξιοπρόσεκτη πορεία. Του ευχόμαστε για την νέα αγωνιστική χρονιά να έχει μια δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες πορεία με την ομάδα μας. Καλώς ήρθες Γιώργο στην οικογένεια του Κρόνου.

Το βιογραφικό του Γιώργου Ντελή

Ο 47 χρονος κόουτς, όπως αναφέρει το corfucorner,  γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1976 στην Λάρισα και ως ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από την Ακαδημία της ΑΕ Λάρισας, κατόπιν προωθήθηκε στην ερασιτεχνική ομάδα της ΑΕΛ κι έπειτα έγινε ημιεπαγγελματίας στην ανδρική ομάδα, ενώ ενδιάμεσα αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Παίδων της Ελλάδας. Αποχωρώντας από τους «βυσσινί», φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή Χάλκης Λάρισας (στην Δ’ Εθνική)των Νέων Καρυών Λάρισας (επίσης στην Δ’ Εθνική), του Μελισσοχωρίου (στην Α1′ τοπική ΕΠΣ Λάρισας) και της Αναγέννησης Καρδίτσας (στην Β’ Εθνική). Εν συνεχεία, παρακολούθησε την Σχολή Αστυνομίας και ξεκίνησε να εργάζεται ως αστυνομικός, αρχικά στην γενέτειρά του. Στις μεταθέσεις που πήρε σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Σέρρες, έπαιξε μπάλα σε εκεί σωματεία των τοπικών Κατηγοριών.

Το 2009 ο Θεσσαλός προπονητής «μετακόμισε»  στην Κέρκυρα, πάντα για επαγγελματικούς λόγους και ξεκίνησε ταυτόχρονα την ενασχόλησή του με την προπονητική. Αρχικά, δούλεψε στην Ακαδημία του Ολύμπου, που για κάποιο χρονικό διάστημα είχε συνεργασία με τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ενώ για λίγο καιρό διατέλεσε και στενός συνεργάτης του τεχνικού Άρη Λούβρου, στην «πρώτη» ομάδα του συλλόγου της Γαρίτσας. Την περίοδο 2018-2019 εργάστηκε στην Ακαδημία ΠΑΟ Σφακιανάκης και την επόμενη σαιζόν (2019-2020) στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στο νησί. Στις 31 Αυγούστου 2021 πήρε μετάθεση στους Παξούς και μετά από λίγες μέρες (στις 6/9/2021) άρχισε να προπονεί την τοπική ομάδα στην οποία παρέμεινε μέχρι και την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο (2022-2023). Στην διετία αυτή και κυρίως στην δεύτερη ο έμπειρος τεχνικός ανέδειξε αρκετά παιδιά της Ακαδημίας των Παξινών χρησιμοποιώντας τα μάλιστα στην διάρκεια του Πρωταθλήματος στους αγώνες της ανδρικής ομάδας δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους, αλλά και να αποκτήσουν εμπειρία …παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια τους

Πριν από λίγες ημέρες μια νέα μετάθεση από την δουλειά του τον οδηγεί πίσω στο νησί των «Φαιάκων», ενώ παράλληλα υπήρξε και η συμφωνία με την Διοίκηση του Κωνσταντίνου Καββαδία να αναλάβει την ομάδα.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι ο Ντελής κατέχει διπλώματα UEFA D, UEFA C και UEFA B, καθώς και πτυχίο αναλυτή αγώνων, ενώ ήδη βρίσκεται στην Δράμα και  παρακολουθεί την Σχολή Προπονητών για το UEFA A που έχει διοργανώσει η τοπική ΕΠΣ και η οποία  λειτουργεί από την Τρίτη 25/7 έως και την Τρίτη 1η Αυγούστου (Α΄ Φάση).

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search