• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Κινητοποιήσεις ΕΛΜΕ Πειραιά: Κάτω τα χέρια από τις συναδέλφισσες -ους του 8ου Γυμνασίου - Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει!

May 17, 2021 666

Στάση εργασίας και κινητοποίηση έξω από το 8ο Γυμνάσιο Πειραιά από τους εκπαιδευτικούς και την ΕΛΜΕ Πειραιά ενάντια στο κλίμα αυταρχισμού, τοξικότητας, συνεχών προσβολών και ανυπαρξίας συνεργασίας και δημοκρατίας που καλλιεργείται στο σχολείο με αποκλειστική ευθύνη του διευθυντή του. Η θετική έκβαση της κινητοποίησης θα έχει τη συνέχειά της. Επόμενο βήμα θα είναι νέα κινητοποίηση στη Διεύθυνση ΔΕ Πειραιά (Πέμπτη 20/5 14:00)

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

Στάση εργασίας και κινητοποίηση έξω από το 8ο γυμνάσιο Πειραιά, πραγματοποίησε η ΕΛΜΕ Πειραιά μαζί με τους συναδέλφους του σχολείου. Στόχος ήταν η κλιμάκωση των ενεργειών του σωματείου και των συναδέλφων του σχολείου ώστε να απαντηθεί το κλίμα αυταρχισμού, τοξικότητας, συνεχών προσβολών και ανυπαρξίας συνεργασίας και δημοκρατίας στο σχολείο με αποκλειστική ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου. Ενα κλίμα που οδηγεί σε ολένα και πιο διαλυτική κατάσταση στο 8ο γυμνάσιο Πειραιά. Η ΕΛΜΕ έχει ήδη τοποθετηθεί με δύο ανακοινώσεις της (την Απ. 174/27-1-2021 και την Απ. 196/23-2-2021) που επισυνάπτονται.

Η συμμετοχή στη στάση εργασίας ήταν μεγάλη. Μαζική ήταν και η παρουσία των συναδέφων του σχολείου και τις τρεις ώρες της στάσης εργασίας.

Η ΕΛΜΕ χαιρετίζει τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους του 8ου γυμνασίου Πειραιά για την συνεχή και επίμονη στήριξή τους στους συλλογικούς αγώνες.

Η θετική έκβαση της κινητοποίησης θα έχει τη συνέχειά της. Επόμενο βήμα θα είναι νέα κινητοποίηση στη Διεύθυνση ΔΕ Πειραιά (Πέμπτη 20/5 14:00), η οποία, αντικειμενικά, έχει την ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ο "ποντιοπιλατισμός" δεν μπορεί να συνεχιστεί όταν ένα σχολείο οδηγείται στην απαξίωση και τη διάλυση. Οταν καταπατείται το κλίμα δημοκρατίας και συνεργασίας στην καθημερινότητα της σχολικής ζωής.

Συνεχίζουμε!

Κάτω τα χέρια από τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους του 8ου Γυμνασίου Πειραιά.

Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search