• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

3000 μαθητές δε μετακινούνται στην Κέρκυρα - Κινητοποίηση την Τρίτη 26/9 στην πρώην Νομαρχία

September 22, 2023 3015

Σε κινητοποίηση για το μεγάλο ζήτημα των σχολικών μεταφορών την Τρίτη 26/9 και ώρα 11:00π.μ στην πρώην Νομαρχία” καλεί η Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κέρκυρας

 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!
Η Περιφερειακή Αρχή μας έφτασε στο Αμήν!
Ενώ μας διαβεβαίωνε λίγες μέρες μετά το άνοιγμα των σχολείων ότι θα γίνουν πολύ σύντομα οι σχολικές μεταφορές, αυτό δεν το έκανε. Έπειτα από συνάντηση που είχαμε μαζί τους Ένωση Γονέων κεντρ. Κέρκυρας, ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ, μας υποσχέθηκαν ότι την Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη θα γίνουν τα περισσότερα σχολικά δρομολόγια, ούτε πάλι τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Κι όμως, φτάσαμε στο σημείο να έχουμε από Δευτέρα μόνο 29 από τα 165 δρομολόγια!!! Περίπου 3000 μαθητές δεν μετακινούνται με σχολικά λεωφορεία εδώ και 2 εβδομάδες. Και η απαράδεκτη αυτή κατάσταση θα συνεχιστεί όπως φαίνεται για πολύ ακόμα.
Οι ψεύτικες υποσχέσεις σας και η ασυδοσία σας – μας θυμώνουν. Δεν θα επιτρέψουμε τα παιδιά μας να είναι στο δρόμο και να χάνουν τις ώρες των μαθημάτων τους. Δεν θα επιτρέψουμε τα παιδιά μας να μένουν σπίτι ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται στο σχολείο τους.
Τόσο το υπουργείο όσο και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι υπεύθυνοι για το γεγονός ότι εν έτει 2023 υπάρχουν παιδιά εκτός σχολείου λόγω έλλειψης μεταφορικών μέσων! Εκτός και αν η κα. Κράτσα, η Περιφερειακή Αρχή και το Υπουργείο Παιδείας θεωρούν ότι οι γονείς έχουν την δυνατότητα να διανύουν 90 χλμ. τη μέρα (με επιστροφή) για να μεταφέρουν λόγου χάρη τα παιδιά τους από την Λευκίμμη στο Μουσικό σχολείο!!!
Είστε υπεύθυνοι μαζί με το υπουργείο Παιδείας και εμπαίζετε εμάς και τα παιδιά μας! Η Περιφερειακή Αρχή να βρει λύση τώρα!! Όσο το δικαίωμα της μεταφοράς των παιδιών μας είναι εμπόρευμα, αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται. Οριστική λύση οι ασφαλείς δημόσιες μεταφορές με αποκλειστική ευθύνη του κράτους.
Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων να πάρουν αποφάσεις ώστε να συμμετέχουμε μαζικά σε παράσταση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τρίτη και ώρα 11:00 στην πρώην Νομαρχία.
Ελπίζουμε να βρούμε την κα. Περιφερειάρχη στη θέση της!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search