• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Κρόνος: Αήττητος & φιέστα με 7άρα

April 17, 2022 514

 

Ένα μοναδικό επίτευγμα για τον Κρόνο που κατάκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή , όχι μόνο αήττητος, αλλά και με 21 νίκες σε 22 αγώνες. Σήμερα, Κυριακή, ο Κρόνος  έκανε τη φιέστα νικώντας με 7 –0 τον Μ. Αλέξανδρο.

Για την ιστορία ο διαιτητής Γ. Φίτσας ήταν αυτός που στέρησε το απόλυτο ρεκόρ των 22 νικών στον αγώνα του Α΄ γύρου με τον ΑΟ Κέρκυρα που με τα σφυρίγματά του φρέναρε την ομάδα των Αργυράδων στο 1 – 1

Στον σημερινό αγώνα ο Κρόνος ήταν καταιγιστικός απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα με χτυπητές αμυντικές αδυναμίες που την αδικεί το σκορ, αφού απείλησε σε αρκετές φάσεις, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική. Άλλωστε η ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου στον β΄ γύρο είχε πολύ καλή παρουσία με 9 Νίκες και 2 ήττες με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί από τις τελευταίες θέσεις στην τιμητική 4η θέση.

Ο Σουλάνης μόλις στο 6΄με ψηλοκρεμαστό σουτ το 1 – 0.  Στο 10΄καλός συνδυασμός των φιλοξενουμένων, αλλά το σουτ του Σπ. Βλάχου έφυγε άουτ. Στο 21΄ο Αρμενιάκος έδειξε ότι δε χάνει τέτοιες ευκαιρίες μετά την κεφαλιά – ασίστ του Καββαδία Β και διαμόρφωσε το 2 – 0. Στο 24΄ο δραστήριος Κουλούρης Θ. το 3 – 0 με ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή. Ο Γραικός με εξαιρετική προσπάθεια από πλάγια δεξιά και μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0. Στο 34΄ο Ανδριώτης Χρ. Κράτησε το «0»  σε επικίνδυνη κεφαλιά των φιλοξενουμένων. Το 4 – 0 ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου με τον Κρόνο να δημιουργεί ακόμα 2 – 3 πολύ καλές ευκαιρίες και τον Μ. Αλέξανδρο να κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά, αλλά χωρίς να είναι αποτελεσματικός.

Στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου χάνεται μεγάλη ευκαιρία για τον Μ. Αλέξανδρο. Στο 57’ ο Αρμενιάκος δείχνει ότι είναι πολύ ικανός σκόρερ και αξιοποιώντας μπαλιά του εκπληκτικού Σουλάνη διαμορφώνει το 5 – 0. Ο Σουλάνης διπλασιάζει τα τέρματά του με πλασέ σε φάση τετ α τετ μετά από ωραία πάσα του Καββαδία Β. Ο Βάρελης που μπήκε αλλαγή πετυχαίνει γκολ μετά από ασίστ του Ασπιώτη, αλλά δε θα μετρήσει. Χρίζεται, όμως, σκόρερ μέσα σε αποθέωση διαμορφώνοντας το τελικό 7 – 0 στο 90΄μετά από εντυπωσιακό σλάλομ του Ασπιώτη που πέρασε 6 – 7 αντιπάλους και σέρβιρε στον σκόρερ έτοιμο γκολ.

Αποθέωση από τους οπαδούς του Κρόνου που γέμισαν για μια ακόμα φορά το γήπεδο του Περιβολίου. 16η κούπα στην 54χρονη ιστορία του Κρόνου που επανήλθε δριμύτερος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και της δίχρονης αποχής. Η Διοίκηση του Κώστα Καββαδία, ο προπονητής Σπύρος Νικομάνης και οι ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν όχι μόνο για τις αθλητικές ικανότητες και επιδόσεις, αλλά και για το ήθος τους είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων. Φυσικά και οι Τιτάνες έχουν τη δική τους πολύτιμη συμβολή!

Διαιτητής: Δημήτρης Κάντας - Βοηθοί: Φάνης Σακκάς - Αλέξανδρος Δημητράς - Παρατηρητής αγώνα: Αντώνης Γελέκας

ΚΡΟΝΟΣ (Νικομάνης Σπ) Ανδριώτης Χρ., Καλούδης, Γράντος, Καββαδίας Β, Λυμπόπουλος, Ανδριώτης Χ., Σαγιάς Μ., Κουλούρης Θ., Σουλάνης, Γραικός, Αρμενιάκος. Έπαιξαν και οι: Ασπιώτης, Καββαδίας Ε., Καββαδίας Ι, Πανδής Γερ. (καταχειροκροτήθηκε- 47 χρονών), Βάρελης.

Προεπισκόπηση εικόνας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search