• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΑΕΛ: Ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη από κ. Ανδρώνη & ΜΕΤΡΟSPORT!

April 18, 2022 652
Οξύτατη ανακοίνωση της ΑΕ Λευκίμμης  που αναφέρει μεταξύ άλλων: "Αμφισβήτηση και υπονόμευση της λειτουργίας της Αθλητικής Δικαιοσύνης από τον Μακεδονικό, με προσβλητικό πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα του ιδιοκτησίας του κ. Ανδρώνη, ιδιοκτήτη και της ομάδας του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης.
Παρέμβαση και προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης με κριτική των αποφάσεων της Αθλητικής Δικαιοσύνης, εμφανίζεται με πρωτοσέλιδο της η αθλητική εφημερίδα, ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ ιδιοκτησίας METRONMEDIAτου κ. Ανδρώνη και ιδιοκτήτη και της ομάδας του Μακεδονικού ο οποίος διεκδικεί να πάρει “κάλπικο πρωτάθλημα” και να υποβιβαστεί η ομάδα της Λευκίμμης."
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ κ. ΑΝΔΡΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟSPORT!!!
Αμφισβήτηση και υπονόμευση της λειτουργίας της Αθλητικής Δικαιοσύνης από τον Μακεδονικό, με προσβλητικό πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα του ιδιοκτησίας του κ. Ανδρώνη, ιδιοκτήτη και της ομάδας του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης.
Παρέμβαση και προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης με κριτική των αποφάσεων της Αθλητικής Δικαιοσύνης, εμφανίζεται με πρωτοσέλιδο της η αθλητική εφημερίδα, ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ ιδιοκτησίας METRONMEDIAτου κ. Ανδρώνη και ιδιοκτήτη και της ομάδας του Μακεδονικού ο οποίος διεκδικεί να πάρει “κάλπικο πρωτάθλημα” και να υποβιβαστεί η ομάδα της Λευκίμμης.
Πιο συγκεκριμένα στο φύλλο της αθλητικής εφημερίδας ΜΕΤΡΟSPORT Νο 3123 της Κυριακής 17 Απριλίου 2022 και ενώ έχει απορριφθεί η ένσταση του Μακεδονικού από την ΕΠΟ ο κ. Ανδρώνης στο πρωτοσέλιδο με μεγάλα γράμματα γράφει:
«ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ευθεία παρέμβαση των κανονισμών η ατιμωρησία του παίκτη της Λευκίμμης που απείλησε και εξύβρισε τον Διαιτητή σύμφωνα με το φύλλο αγώνα! Βέβαιος ο Μακεδονικός ότι θα δικαιωθεί από την επιτροπή εφέσεων».
Η σφοδρή κριτική που ασκεί ο κ. Ανδρώνης ιδιοκτήτης της εφημερίδας ΜΕΤΡΟSPORT και ιδιοκτήτης της ομάδας του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης είναι μια συστηματική προσπάθεια αμφισβήτησης και υπονόμευσης της λειτουργίας της Αθλητικής Δικαιοσύνης ενώ έχει αποφασίσει απορρίπτοντας την από 11.4.2022 ένσταση του σωματείου «Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ».
Στόχος, του κ. Ανδρώνη με το δημοσίευμα είναι η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ενώ επιχειρεί συνειδητά την υπονόμευσή της. Στην προκειμένη περίπτωση το θράσος του φτάνει στην ανοιχτή και μεθοδευμένη σύγκρουση χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ιδιοκτησίας του, στις πιο χυδαίες εκδοχές στο διασυρμό και την εξύβριση της Αθλητικής Δικαιοσύνης, αμφισβητώντας ή κάνοντας λόγο για ουσιαστική υποχώρηση του κράτους δικαίου και ενώ ο ίδιος χρησιμοποιεί μεθοδικά έναν καθεστωτικό αυταρχισμό.
Η εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη αποτελεί τη δημοκρατική νομιμοποίηση του δικαστή, έννοια κεφαλαιώδους σημασίας για τη δικαστική ανεξαρτησία και εγγύηση για το κράτος δικαίου.
Αυτό που είναι βέβαιο πάντως είναι ότι με τις λοιδορίες, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και εκβιασμούς, επιδιώκει να χειραγωγήσει την αναξάρτητη διακαιοσύνη και να προκαταλάβει την τελική απόφαση λέγοντας ότι είναι “Βέβαιος ο Μακεδονικός ότι θα δικαιωθεί από την επιτροπή εφέσεων”.
Ξέρει κάτι ο κ. Ανδρώνης και ο Μακεδονικός που δεν ξέρει κανείς άλλος ή κάνει αδόκιμη χρήση των μέσων μαζικής ενημέρωσης που κατέχει;
Τώρα είναι που πρέπει να επέμβει η αθλητική δικαιοσύνη...
Το παρήγορο στοιχείο αλλά και πολύ σημαντικό συγχρόνως είναι ότι αυτή η θλιβερή σχεδόν αποκρουστική συμπεριφορά του κ. Ανδρώνη είναι καταδικαστέα, θυμίζει άλλες εποχές οι οποίες έχουν αποτύχει και έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search